Αποδοκίμασε Πολάκη και Βαξεβάνη ο βουλευτής και τομεάρχης Μετανάστευσης ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός

Share:
Ο Γιώργος Ψυχογιός, βουλευτής Κορίνθου του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης μεταναστευτικής πολιτικής του κόμματος μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 για τις εξελίξεις, καθώς και την κόντρα της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση Λιγνάδη.

Ο κ. Ψυχογιός, σε ερώτηση που δέχτηκε σε σχέση με την προσπάθεια ταύτισης του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης με τις αποκαλύψεις της υπόθεσης Λιγνάδη, ήταν σαφής και κατηγορηματικός, τονίζοντας πως αυτό είναι κάτι που δε βοηθάει το δημόσιο διάλογο. «Νομίζω ότι γενικότερα και για τον τρόπο με τον οποίον διατυπώνουμε τις θέσεις μας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Το να ταυτίζετε ευθέως ο πρωθυπουργός ή οι υπουργοί με αδικήματα που κατηγορείται ο Λιγνάδης, είναι κάτι που δε βοηθάει το δημόσιο διάλογο. Αυτό αποδυναμώνει κάποιες θέσεις μας, καθώς θέλουμε να καταγγείλουμε την κυβέρνηση γιατι επρεπε να είχε προλάβει εξελίξεις, αλλά σε ένα επίπεδο που να έχει να κάνει με την πολιτκή διάσρταση του θέματος κι όχι με την ποινική διάσταση».

Σε ερώτηση που δέχτηκε σε σχέση με το αν συμφωνεί με τις επιθέσεις του Παύλου Πολάκη στην κ.Αγαπιδάκη, ήταν ξεκάθαρος. Απάντησε συγκεκριμένα πως «με τον τρόπο που γίνονται, όχι. Εγώ βάζω την πολιτική διάσταση και λέω ότι είναι ανεπαρκέσταση η κ. Αγαπηδάκη, έχει απαξιώσει το ΕΚΚΑ. Εμείς αυτό λέμε και αυτό ζητάμε, σε ένα θέμα δύσκολο».

Previous Article

Μητσοτάκης πιστοποιητικό εμβολιασμού: Όσο νωρίτερα η απόφαση, τόσο καλύτερα για την ΕΕ

Next Article

Υπουργείο Εξωτερικών: Χαιρετίζουμε την ανακοίνωση του ΓΓ του ΟΗΕ για τη σύγκληση άτυπης διάσκεψης για το Κυπριακό

Σχετικά Άρθρα