Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Γιώργου Αμυρά στα Ιωάννινα – Η δήλωση Ταραντίλη για τους «τραμπούκους» (Εικόνες)

Share:
Συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα έγραψαν άγνωστοι μέσα στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας βουλευτή Ιωαννίνων Γιώργου Αμυρά, αφού, προηγουμένως, παραβίασαν την πόρτα της εισόδου.

Λίγο πριν από τις 9 το πρωί, η Αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν.

Όπως διαπιστώθηκε, έγινε διάρρηξη της εισόδου, αλλά και μικροφθορές στον χώρο του γραφείου.

O κυβερνητικός Εκπροσώπος, Χρήστος Ταραντίλης τοποθετήθηκε αναφορικά με την την επίθεση που έγινε στο πολιτικό γραφείο του Υφυπουργού Προστασίας του Περιβάλλοντος Γιώργου Αμυρά στα Γιάννενα, τονίζοντας οτι «οι επιθέσεις δεν τρομοκρατούν κανέναν».

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Τραμπούκοι, υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα, επιτέθηκαν στο πολιτικό γραφείο του Υφυπουργού Προστασίας του Περιβάλλοντος Γιώργου Αμυρά στα Γιάννενα και προκάλεσαν σημαντικές καταστροφές» και πρόσθεσε ακόμα «Οι συνεχείς επιθέσεις τους δεν τρομοκρατούν κανέναν. Ας το αντιληφθούν μια και καλή ότι η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται σταθερά και αταλάντευτα τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Το μόνο που κάνουν με τις τραμπούκικες ενέργειές τους είναι να προκαλούν το αίσθημα των δημοκρατικών πολιτών»

Ο Γιώργος Αμυράς σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Σήμερα τα ξημερώματα κάποιοι που αυτοαποκαλούνται «αγωνιστές», αλλά στην πραγματικότητα είναι φασίστες διέρρηξαν το πολιτικό γραφείο μου στα Ιωάννινα, προκάλεσαν βανδαλισμούς και έγραψαν συνθήματα υπέρ του καταδικασμένου σε ισόβια δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα.

Η Δημοκρατία δεν φοβάται τις επιθέσεις των υποστηρικτών της τρομοκρατίας.

Το Κράτος Δικαίου δεν εκβιάζεται από όσους χρησιμοποιούν βία.

Σιγά μην φοβηθούμε τους τραμπούκους.

Υ.Γ.: Εκαναν ζημιές σε όλους τους χώρους του γραφείου και από το μίσος τους δεν γλίτωσαν ούτε τα λάστιχα του ποδηλάτου μου…

Εικόνες από το γραφείο του κ. Αμυρά

Previous Article

Κουφοντίνας απεργία πείνας: Κόντρα δικαστών

Next Article

Βουλή LIVE Τσίπρας: Άγνωστη λέξη για εσάς κύριε Μητσοτάκη η αυτοκριτική – Η σκιά της Μενδώνη πλανάται πάνω σας [vid]

Σχετικά Άρθρα