Με τακτική… αποστάσεων από τα γραφόμενα Βαξεβάνη και Πολάκη στη Βουλή ο Τσίπρας

Share:
αΚάθε αναφορά σχετική με όσα έχουν γραφτεί στο διαδίκτυο για την υπόθεση Λιγνάδη και την ΝΔ θα προσπαθήσει να αποφύγει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην σημερινή συζήτηση στην Βουλή, επιδιώκοντας να μείνει μόνο στην πολιτική ουσία του θέματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας θα επιχειρήσει να ξεκαθαρίσει ότι το θέμα Λιγνάδη για τον ίδιο και το κόμμα του είναι πολιτικό και όχι κομματικό και θα εξηγήσει τους λόγους που ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει κριτική στην κυβέρνηση όλο αυτό το διάστημα. Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος αναφερόμενος στην σημερινή συζήτηση τόνισε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επιμείνει στην πολιτική πτυχή του θέματος λέγοντας ότι «ο κ. Λιγνάδης ήταν προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη θέση του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου», ενώ θα επισημάνει ότι «επιχείρησε να συγκαλύψει την υπόθεση, ακριβώς γιατί μέσα στην αλαζονεία του, δεν ήθελε να αμφισβητηθεί η επιλογή του».

Από την πλευρά της η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη ανέφερε ότι «η προσπάθεια που θα γίνει στην στη Βουλή από την πλευρά της κυβέρνησης θα είναι εκείνη της ταύτισης του ΣΥΡΙΖΑ με διάφορα τρολ του διαδικτύου». Σας θυμίζω πρόσφατη δήλωση του κ. Χρυσοχοϊδη είπε χαρακτηριστικά η Όλγα Γεροβασίλη πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έκαψε 100 ανθρώπους» για το όποιο δεν είδαμε σχολιασμό ή καταδικαστική ανακοίνωση από την πλευρά της ΝΔ. Επομένως οι επιλεκτικές αυτές ευαισθησίες αναγνωρίζονται από την πλευρά μας, αλλά κυρίως αναγνωρίζονται από την πλευρά της ελληνικής κοινωνίας».

Θα καταθέσει δημοσιεύματα

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έχει επίσης στα χέρια του στοιχεία, φωτογραφίες και δημοσιεύματα από τις επιθέσεις που έχει δεχθεί ο ίδιος και τα στελέχη του κόμματος του όλα αυτά τα χρόνια. Σε ότι αφορά την ουσία του θέματος ο Αλέξης Τσίπρας θα επιμείνει στις ευθύνες που έχει η αρμόδια υπουργός στην διερεύνηση της ιστορίας καθώς «θα υποστηρίζει ότι οι δεκαπέντε ημέρες που έδωσε στον Δημ. Λιγνάδη η υπουργός Πολιτισμού μέχρι να τον απομακρύνει από το υπουργείο ήταν αρκετές για να εξαφανίσει επιβαρυντικά στοιχεία για την υπόθεση».

Previous Article

Από στιγμή σε στιγμή η συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών

Next Article

Ο προσανατολισμός Μητσοτάκη και Δένδια προς ΗΠΑ – Το «παιχνίδι» της Μέρκελ και ο «σουλτάνος» Ερντογάν που έχει απέναντί του τον αραβικό κόσμο

Σχετικά Άρθρα