Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αριστοτελία Πελώνη στα Παραπολιτικά 90,1: Το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα διευκολύνει και δεν θα φακελώνει τις μετακινήσεις

Η κακοποίηση και η καταχρηστική βία σε χώρους εργασίας, αφορά όλη την κοινωνία και δεν είναι πόλεμος χαρακωμάτων, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Secret, με τον Παναγιώτη Τζένο η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη στον απόηχο της χθεσινής συζήτησης στη Βουλή για την «ποιότητα του δημόσιου διαλόγου και της Δημοκρατίας».

 Παράλληλα, η κ. Πελώνη κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι συσκοτίζει το πρόβλημα, ενώ είπε πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποκήρυξε τον Παύλο Πολλάκη και βουλευτές του που συμμετείχαν στην εκστρατεία λάσπης της δημόσιας ζωής.

 Αναφορικά με το πιστοποιητικό εμβολιασμού, είπε πως θα διευκολύνει όσους μετακινούνται, ενώ είπε πως το εν λόγω έγγραφο θα διευκολύνει και δεν θα φακελώνει τις μετακινήσεις.

Τόνισε πως το πρόγραμμα εμβολιασμού συνεχίζεται κανονικά και χωρίς προβλήματα σημειώνοντας πως όσο προχωρούν οι εμβολιασμοί τόσο θα αλλάζει η εικόνα της χώρας.

 Είπε ότι υπάρχει πίεση στο σύστημα υγείας και στην Αττική ενώ διευκρίνισε  ότι αναπτύσσονται νέες κλίνες ανάλογα με τις ανάγκες. Τέλος, σημείωσε  πως είναι δύσκολος μήνας ο Μάρτιος και εξέφρασε την ελπίδα να μην είναι δύσκολος όλος ο μήνας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ