Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ικανοποίηση Λοβέρδου για της δημοσκοπήσεις: «Αν δεν αντιδράσουμε γρήγορα η παράταξη θα φτάσει σε σημείο χωρίς επιστροφή»

Την ικανοποίησή τους για τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής – σύμφωνα με τα οποία τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ επιλέγουν πρώτο με 28,5% οι ερωτηθέντες και με 36,7% οι προερχόμενοι από τον χώρο του Κινήματος Αλλαγής- δεν κρύβουν οι συνομιλητές του, οι οποίοι σημείωναν πως «το καλό της παράταξης πρέπει να αποτελεί πρόταγμα. Και επειδή προφανώς αποτελεί για όλα τα στελέχη, χρειάζεται ανάληψη πρωτοβουλιών. Θα είναι ολέθριο για το κόμμα να παγιωθεί η στασιμότητα. Εάν δεν αντιδράσουμε δυναμικά και γρήγορα, η παράταξη θα φθάσει σε σημείο χωρίς επιστροφή. Αυτό κανείς δεν το θέλει και κανένας δεν έχει δικαίωμα να το προκαλέσει».

Η αναφορά των συνεργατών σε πρωτοβουλίες θα μπορούσε να ερμηνευθεί ανάμεσα σε άλλα και ως κάλεσμα για επίσπευση των διαδικασιών για εκλογή προέδρου από τον ΚΙΝΑΛ, καθώς όπως τόνιζαν χαρακτηριστικά: «Χρειάζεται ανάληψη πρωτοβουλιών. Θα είναι ολέθριο για το κόμμα να παγιωθεί η στασιμότητα. Εάν δεν αντιδράσουμε δυναμικά και γρήγορα, η παράταξη θα φθάσει σε σημείο χωρίς επιστροφή»

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ