Ηράκλειο: Δύο συλλήψεις για την επίθεση στο γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη

Share:
Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι δύο από τις τέσσερις προσαγωγές στις οποίες είχε προχωρήσει η Ελληνική Αστυνομία για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, πρόκειται για τους δύο άντρες, ηλικίας 31 και 35 ετών και αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για καθηγητή και φοιτητή.

Υπενθυμίζεται ότι είχαν προσαχθεί δύο νεαρά ζευγάρια με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν έρευνα στα σπίτια τους νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Από τις δύο γυναίκες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνελήφθη η μία, αλλά για λόγο που δεν σχετίζεται με την υπόθεση της επίθεσης στο Ηράκλειο.

Αυγενάκης: Δεν θα μας σύρουν στον βούρκο

Νωρίτερα ο Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 είχε τονίσει πως η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. «Η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται ούτε εκβιάζεται από τέτοιες συμπεριφορές. Παρά που υπέστην αυτό χθες, δεν κάμπτομαι ούτε κάνω δεύτερες σκέψεις», ανέφερε ο κ. Αυγενάκης και σημείωσε πως «όλος ο κόσμος, όλο το υγιές κομμάτι της κοινωνίας που βλέπει τέτοιου είδους αντιδράσεις κάθε άλλο παρά τρομοκρατείται ή κάνει δεύτερες σκέψεις».

O υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε πως «είμαστε εδώ να υπηρετήσουμε τη Δημοκρατία, στηρίζοντας τους θεσμούς της χώρας. Δεν θα πέσουμε στο επίπεδό τους. Δεν είμαστε κατσαπλιάδες ούτε θα γίνουμε, όσο και αν αυτοί το επιθυμούν. Ούτε θα μας στείλουν στο βούρκο ή τη μαυρίλα από τη μπογιά που πετούν, όσο και αν το επιθυμούν».

Previous Article

Συρίγος για άνοιγμα σχολείων: Από την επόμενη εβδομάδα θα εξεταστεί

Next Article

Κικίλιας: Συνεχίζουμε τον αγώνα έως την τελική υγειονομική νίκη

Σχετικά Άρθρα