Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Υπουργείο Άμυνας: «Στημένο» το τουρκικό βίντεο με κακοποιημένους μετανάστες στον Έβρο (βίντεο)

Μετά την αποτυχία του Ερντογάν με την fake παρενόχληση του «Τσεσμέ», σήμερα εκτόξευσε μέσω του υπουργείου Άμυνας ένα ακόμα σενάριο της μονταζιέρας του.

Έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, εμφανίζονται 29 παράτυποι μετανάστες οι οποίοι καταγγέλλουν βιαιοπραγία και ληστεία σε βάρος τους από Έλληνες στρατιώτες, οι οποίοι στη συνέχεια τους άφησαν να παγώσουν σε νησίδα του Έβρου.

Καραμπινάτη περίπτωση fake news, χαρακτήρισαν το σχετικό βίντεο κύκλοι στο ελληνικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Και με αυτή την απόπειρα να μην φαίνεται να πιάνει τόπο και με απουσία επιτυχίας ο Σουλτανος είπε να πάει για ψάρι, κάτι το οποίο έγινε και θέμα στα τουρκικά ΜΜΕ. Ο Χουλουσί Ακάρ χθες είχε χαρακτηρίσει λίγο πολύ την Ελλάδα ως κακό γείτονα για να λάβει απάντηση από τον Νίκο Δένδια.

Ο Νίκος Δένδιας μιλώντας χθες σε Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων ήταν καταπέλτης για την τουρκική πολιτική ενώ παράλληλα έθεσε την ΕΕ προ των ευθυνών της.

Η Ελλάδα με επιστολή της στον ΟΗΕ παραθέτει όλη την γκάμα της τουρκικής προκλητικότητας και παραβατικότητας τονίζοντας ωστόσο ότι είναι έτοιμη για την συνέχιση του διαλόγου με την Τουρκία στη βάση του Διεθνούς Δικαίου και προσδοκά εποικοδομητική στάση από την Άγκυρα.

Βίντεο δείχνει τον Ερντογάν να περπατά με δυσκολία

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στην Τουρκία ένα βίντεο το οποίο απεικονίζει τον πρόεδρο της χώρας, Ταγίπ Ερντογάν, να περπατάει με δυσκολία και να αναγκάζεται να κατέβει σκάλες υποβασταζόμενος.

Το βίντεο προέρχεται αμέσως μετά την ομιλία του σε συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη όπου αποχωρώντας από την σκηνή δείχνει να κινεί τα πόδια του με δυσκολία και να κατεβαίνει τις σκάλες, μόνο αφότου στηρίζεται σε έναν από τους συνεργάτες του που είναι δίπλα του.

Αναφορές στα τουρκικά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν πως ο Τούρκος πρόεδρος δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή του, αφού η υγεία του αντιμετωπίζει προβλήματα, κάτι που αποτυπώνεται και στις δημόσιες εμφανίσεις του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ