Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ανοίγει «θέμα Πολάκη» στον ΣΥΡΙΖΑ: Οργή και στους συνεργάτες του Τσίπρα για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του – «Δημιουργεί προβλήματα»

Κόκκινο πανί είναι πλέον για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλο Πολάκης, καθώς πολλά στελέχη του χρεώνουν εγωπάθεια, αμετροέπεια και αλαζονεία, δεδομένου ότι πλέον αδιαφορεί ακόμα και για όσα ζητάει από τα στελέχη του κόμματος ο Αλέξης Τσίπρας.

Ηττήθηκε στη νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι έχει αρχίσει να εισπράττει την δυσαρέσκεια αυτή και στην εκλογική του περιφέρεια, καθώς έχασε στις Νομαρχιακές εκλογές στην οργάνωση του στα Χανιά, αφού η υποψήφια του νικήθηκε κατά κράτος. Συγκέντρωσε μόνο 35 ψήφους έναντι 150 που έλαβε ο νυν γραμματέας της Νομαρχιακής, ο οποίος όπως φαίνεται βρίσκεται κοντά στον Γιώργο Σταθάκη, ο οποίος στις εκλογές δεν είχε καταφέρει να κερδίσει την έδρα.

Και οι προεδρικοί απέναντί του

Όπως λένε, πάντως, στελέχη της αξιωματική αντιπολίτευσης τα ποσοστά δείχνουν ότι πλέον υπάρχει σοβαρή αντίδραση όχι μόνο από τα μέλη και τα στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης που βρίσκονται κάτω από την «Ομπρέλα», αλλά και από τους προεδρικούς, καθώς τα μέλη της προεδρικής φρουράς του ΣΥΡΙΖΑ αρχίζουν να δείχνουν αντίδραση και καταδίκη της συμπεριφοράς και φρασεολογίας του χρησιμοποιεί ο Παύλος Πολάκης.

«Κάνει ότι του γουστάρει»

Οι πληροφορίες λένε ότι τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Αλέξης Τσίπρας έχει δεχθεί πολλά παράπονα για τον βουλευτή Χανίων δεδομένου ότι ο Παύλος Πολάκης εμφανίζεται να κάνει «ότι του γουστάρει», όπως σχολιάζουν χαρακτηριστικά, παρά το γεγονός ότι η Κουμουνδούρου του έχει διαμηνύσει «να μαζευτεί». Οι αναρτήσεις που έκανε λίγες ώρες πριν από την συζήτηση στην Βουλή για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα και την ΝΔ πυροδότησαν το κλίμα σε μια στιγμή που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανιζόταν να θέλει να πάει το θέμα άλλου.

Οργή και διαμαρτυρίες για την συμπεριφορά του

Άλλωστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του τον επικαλέστηκε πολλές φορές, ενώ έφερε σε δύσκολη θέση και τον Αλέξη Τσίπρα όταν τον ρώτησε αν συμφωνεί με αυτά που λέει και γράφει ο βουλευτής του κόμματος του. Το γεγονός ακόμα ότι γράφει στα «παλιά του τα παπούτσια» τις κομματικές συστάσεις – την τελευταία φορά του είχαν γίνει παρατηρήσεις από τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Τζανακόπουλο και την Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας Όλγα Γεροβασίλη- έχουν εξοργίσει τα στελέχη που βρίσκονται δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα καθώς καθημερινά πλέον υπάρχουν διαμαρτυρίες για τον «πολλά βαρύ» Παύλο Πολάκη.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ