Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γιάννης Κουρτάκης: Να συγκρίνουμε Φλωράκη και Κύρκο με Τσίπρα που ζητά από την Πολιτεία να μεροληπτήσει υπέρ του Κουφοντίνα (Βίντεο)

Παρέμβαση στην «υπόθεση Κουφοντίνα» έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο δημοσιογράφος και εκδότης των Παραπολιτικών, Γιάννης Κουρτάκης, τονίζοντας ότι «η Πολιτεία δεν πρέπει να εκβιάζεται από τον δολοφόνο Κουφοντίνα». Ο ίδιος επισημαίνει ότι «ας μας επιτρέψουν να θυμόμαστε. Να θυμόμαστε όσους έφυγαν άδικα από το 45αρι των αμετανόητων δολοφόνων της «17Ν». Να θυμόμαστε και να συγκρίνουμε τον Φλωράκη και τον Κύρκο που χειροκροτούσαν ακούγοντας τον Κωνσταντίνο Μητσοτακη με τον σημερινό αρχηγό της Αριστεράς Αλέξη Τσίπρα που ζητά από την Πολιτεία να μεροληπτήσει υπέρ του Κουφοντίνα». Παράλληλα, δημοσίευσε και ένα βίντεο θυμιζοντας την υπεύθυνη στάση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, όταν έγινε γνωστή η δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη. «Την ώρα που έρρεε το αίμα του Μπακογιαννη στην Σολωνος ο Ψηλός, πήγε στη Βουλή και μίλησε από καρδιάς. Έριξε νερό στη φωτιά του μίσους, κρύβοντας τον πόνο και την οργή του. Αυτή είναι η συμπεριφορά της Κεντροδεξιάς. Συμπεριφορά ευθύνης και λογικής απέναντι στην ανευθυνότητα και τον παραλογισμό».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιάννη Κουρτάκη:

«Έχουν περάσει πολλά χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη. Το νέο το έμαθα στο σχολείο. Η «17Ν» είχε δολοφονήσει τον γαμπρό του Μητσοτάκη. Θερμή πολιτικά περίοδος. Επιστρέφοντας σπίτι, βλέποντας τον πατέρα μου, νόμιζα ότι είχαμε χάσει κάποιο συγγενικό πρόσωπο. Είχε θυμό γιατί όπως έλεγε: «τον έφαγαν γιατί έφερε κοντά τον Μητσοτάκη με τον Φλωράκη και τον Κύρκο». Έκανε πράξη την εθνική συμφιλίωση. Αυτό ενόχλησε τον Γιωτόπουλο και τον Κουφοντίνα και του αφαίρεσαν τη ζωή. Χωρίς να σκεφτούν τίποτα, χωρίς να σεβαστούν κανένα. Στυγνοί δολοφόνοι που αφαιρούσαν ζωές, αδιαφορώντας για την αξία της ίδιας ζωής. Θυμάμαι επίσης τον πατέρα μου να λέει: «είναι μεγάλος ο Μητσοτάκης». Και γιατί το έλεγε; Γιατί την ώρα που έρρεε το αίμα του Μπακογιάννη στην Σόλωνος ο Ψηλός, πήγε στη Βουλή και μίλησε από καρδιάς. Έριξε νερό στη φωτιά του μίσους, κρύβοντας τον πόνο και την οργή του. Αυτή είναι η συμπεριφορά της κεντροδεξιάς. Συμπεριφορά ευθύνης και λογικής απέναντι στην ανευθυνότητα και τον παραλογισμό. Ας μας επιτρέψουν να θυμόμαστε. Να θυμόμαστε όσους έφυγαν άδικα από το 45αρι των αμετανόητων δολοφόνων της «17Ν». Να θυμόμαστε και να συγκρίνουμε τον Φλωράκη και τον Κύρκο που χειροκροτούσαν ακούγοντας τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με τον σημερινό αρχηγό της Αριστεράς, Αλέξη Τσίπρα που ζητά από την Πολιτεία να μεροληπτήσει υπέρ του Κουφοντίνα. Να θυμόμαστε την Ντόρα που προσπαθούσε να απαντήσει στα ΓΙΑΤΙ της Αλεξίας και του Κώστα. Γενικώς σ’ αυτή τη Δημοκρατία που δεν έχει αδιέξοδα όπως έλεγε ο Παύλος Μπακογιάννης, ας μας επιτρέψουν να διατυπώνουμε διαφορετική άποψη. Να θυμόμαστε και να τιμούμε. Να γράφουμε και να μιλάμε ελεύθερα. Να λέμε ότι η πολιτεία δεν πρέπει να εκβιάζεται από τον δολοφόνο Κουφοντίνα. Να μας επιτρέψουν να μην φοβόμαστε και να μην τρομάζουμε. Γενικώς να μας επιτρέψουν τα αυτονόητα. Αξίζει να δείτε το βίντεο που ακολουθεί και ν’ ακούσετε τα λόγια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ