Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Στην ΠτΔ για υπογραφές οι αποφάσεις του πρώτου ΣΑΓΕ – Συνεχίζονται οι κρίσεις

Στην Προεδρία της Δημοκρατίας είναι αυτή τη στιγμή οι αποφάσεις της πρώτης συνεδριάσεως του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (Σ.Α.Γ.Ε.) που συνήλθε το μεσημέρι στις 13:00 υπό την προεδρία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και αποφάσισε για τις αποστρατείες στο βαθμό του «αντι-» (αντιστρατήγου, αντιναυάρχου και αντιπτεράρχου.

Ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά και διατηρούνται ως επτασφράγιστο μυστικό, καθότι θα έπρεπε να ενημερωθούν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι από τους αρχηγούς τους, ενώ μετά την υπογραφή της αποφάσεως της αποστρατείας τους από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα πάρει σειρά για δημοσίευση σε Φύλλο Εφημερίδος της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ), οπότε μόνο τότε θα ανακοινωθούν επισήμως τα ονόματα.

Πηγές πάντως που είναι σε θέση να γνωρίζουν προσδιορίζουν των αριθμό των αποστρατευθέντων αντιστρατήγων στο Στρατό Ξηράς μεταξύ 3-6 ατόμων.

Ήδη το Σ.Α.Γ.Ε. έχει συνέλθει ήδη για τη δεύτερη σημερινή του διάσκεψη, που είναι σε εξέλιξη, αυτή που θα αποφασίσει τις προαγωγές εκ των υποστρατήγων, υποναυάρχων και υποπτεράρχων για την πλήρωση των κενών θέσεων «αντι-» που έχουν δημιουργηθεί.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ