Σάλος από τις δηλώσεις Δρίτσα για Κουφοντίνα – ΝΔ: «Προσβάλουν βάναυση τη μνήμη των 23 ανθρώπων που έχουν δολοφονηθεί από την οργάνωση»

Share:

 «Υπερβαίνουν ακόμη και τα όρια της καμπάνιας υπεράσπισης του  κατά συρροή δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα, στην οποία έχει επιδοθεί ο ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με τις απαράδεκτες δηλώσεις του κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θοδωρή Δρίτσα.

 Ο κ. Δρίτσας δηλώνοντας ότι «κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από την 17 Νοέμβρη» ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με την Νέα Δημοκρατία να τοποθετείται με σχετική ανακοίνωση μέσα από την οποία καταδικάζει τις δηλώσεις Δρίτσα και ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα να πάρουν θέση.

Η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:

«Οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσα στο «Κανάλι Ένα», ότι κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη, προσβάλλουν βάναυσα τη μνήμη των 23 ανθρώπων που έχουν δολοφονηθεί από την οργάνωση και δείχνουν πλήρη περιφρόνηση στον πόνο των οικογενειών που θρηνούν τον χαμό των αγαπημένων τους προσώπων.  Είναι δε χυδαίο να επικαλείται την πολιτική ταυτότητα των θυμάτων, λες κι έχει κάποιος το δικαίωμα να καταδικάζει σε θάνατο και να δολοφονεί όποιον θέλει.

Οι δηλώσεις του κ. Δρίτσα, είναι ανεπίτρεπτες για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος και υπερβαίνουν ακόμη και τα όρια της καμπάνιας υπεράσπισης του  κατά συρροή δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα, στην οποία έχει επιδοθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να πάρει θέση για τις δηλώσεις του κ. Δρίτσα».

Previous Article

Θανάσης Κοντογεώργης στα Παραπολιτικά 90,1: Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από την πορεία των εμβολιασμών

Next Article

Κουφοντίνας: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ και έκτακτα μέτρα – Σύσκεψη υπό τον Χρυσοχοΐδη [vid]

Σχετικά Άρθρα