Τα μαζεύει ο Δρίτσας μετά το σάλο: Αναφερόμουν στην Ελληνική Δημοκρατία – Με πίεζε ο χρόνος και δεν ήμουν σαφής

Share:
Να μαζεψει τα ασυμμάζευτα επιχειρεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι πρωινές δηλώσεις του ότι “κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από την “17Ν” στα 27 χρόνια της δράσης της. 

«Στην πρωινή σημερινή τηλεφωνική μου συνέντευξη στο πειραιώτικο ρ/σ “Κανάλι 1” και στη δημοσιογράφο κ. Λία Λάππα, ρωτήθηκα για τα δύο θέματα της επικαιρότητας, την υπόθεση Κουφοντίνα και την υπόθεση Λιγνάδη. Όποιος ή όποια άκουσε τη συνέντευξη, μπορεί να διαπιστώσει με απόλυτη σαφήνεια ότι, με νηφάλιο τρόπο τεκμηρίωσα την άποψη μου, ότι για μία ακόμα φορά η ΝΔ παίζει ανεύθυνα και επικίνδυνα παιχνίδια εναντίον των πολιτικών της αντιπάλων, στο φόντο της δράσης της τρομοκρατίας, δυναμιτίζοντας το κλίμα του δημοκρατικού διαλόγου”, σημειώνει ο Θ. Δρίτσας, τονίζοντας ότι «είναι αυτονόητο» πως η αναφορά του ότι «κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17Ν», αναφερόταν «στην ελληνική Δημοκρατία, τους δημοκρατικούς πολίτες και τις αξίες του κράτους δικαίου, τις οποίες δεν σεβάστηκαν οι τρομοκράτες».

«Η τρομοκρατία απέτυχε, το κράτος δικαίου επικράτησε, αν και πλήρωσε βαρύ φόρο τιμής με αίμα. Οφείλω να το ξεκαθαρίσω, εάν η πιεστική, λόγω χρόνου, διατύπωση δεν είναι πλήρης και απολύτως σαφής και ξεκάθαρη», συνεχίζει και καταλήγει: «Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κανείς δικαίωμα να τη διαστρεβλώνει, προσδίδοντας εντελώς διαφορετικό νόημα από αυτό που είπα και εννοούσα».

Previous Article

Θεμιστοκλέους από Κ.Υ. Αρεόπολης: Είμαστε πολύ κοντά στο να νικήσουμε τη μεγάλη υγειονομική μάχη που δίνουμε

Next Article

Μητσοτάκης: Η έξαρση οφείλεται στις μεταλλάξεις, να κάνουμε όλοι μία τελευταία μεγάλη προσπάθεια [vid]

Σχετικά Άρθρα