Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Άδωνις Γεωργιάδης στα Παραπολιτικά 90,1: Η ταύτιση Τσίπρα – Κουφοντίνα επιβεβαιώνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα του περιθωρίου

 Ο Δημήτρης Κουφοντίνας αντί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη βάζει τους μπαχαλακήδες να τα σπάνε, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Secret, με τον Παναγιώτη Τζένο,  ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

 Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως η ταύτιση Τσίπρα – Κουφοντίνα επιβεβαιώνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα του περιθωρίου που η συγκυρία το έφερε στην εξουσία ενώ κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι ως πρωθυπουργός, έκανε τα χατίρια του τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη ενώ είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι άκρα Αριστερά και φίλος τρομοκρατών.

 Ανέφερε πως ο Δημήτρης Κουφοντίνας φέρεται σαν ένας κακομαθημένος άνθρωπος ο οποίος ως κοινωνικός επαναστάτης θεωρεί πως η Δημοκρατία πρέπει να του φέρεται διαφορετικά.

 Σημείωσε πως είναι μεγάλος λάθος του Αλέξη Τσίπρα να νομίζει πως θα αναβιώσει ένας Δεκέμβριος του 2008 καθώς όπως είπε η συνθήκη στην κοινωνία σήμερα είναι διαφορετική.

Θύμισε επίσης πως ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής έκανε μια σοβαρή καταγγελία λέγοντας ότι η αλλαγή του ποινικού κώδικα επί ΣΥΡΙΖΑ και η μείωση των ποινών σε ορισμένα αδικήματα έκρυβε μια σκοπιμότητα..

 Τέλος, τόνισε πως το υπουργείο έχει εκπονήσει σχέδιο για το άνοιγμα της αγοράς, αναγνώρισε πως ο κόσμος έχει κουραστεί από το lockdown και η πίεση στο σύστημα υγείας είναι μεγάλη.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ