Άμεση απάντηση ΝΔ στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας έχει πάθει αφωνία – Η δήλωση Δρίτσα για 17Ν δεν ήρθε από το πουθενά

Share:
«Χρειάστηκε να περάσει μια μέρα από τις προσβλητικές για τα θύματα της 17Ν και τις οικογένειές τους και ανεπίτρεπτες για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος δηλώσεις του κ. Δρίτσα, προκειμένου να υπάρξει κάποια ανακοίνωση για αυτήν από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία λίγη ώρα μετά την καθυστερημένη  ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

«Ο κ. Τσίπρας έχει πάθει αφωνία και εξακολουθεί να καλεί την Πολιτεία να επιφυλάξει ειδική μεταχείριση στον Δ. Κουφοντίνα», συνεχίζει η ΝΔ τονίζοντας ότι «την ίδια στιγμή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν σε διαδηλώσεις υπερ του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες- εν μέσω πανδημίας μάλιστα- κι όλοι θυμούνται τις ειδικές συνθήκες κράτησης σε αγροτικές φυλακές για τον πολυισοβίτη επί διακυβέρνησης Τσίπρα».

«Η δήλωση του κ. Δρίτσα δεν ήρθε από το πουθενά. Είναι συνέχεια όλων των παραπάνω», καταλήγει η ΝΔ.

Previous Article

Νέος «Δρίτσας» ο Μπαλάφας: Ανατριχιαστική δήλωση για Μητσοτάκη και Κουφοντίνα

Next Article

Γεραπετρίτης στα Παραπολιτικά 90,1: Έρχονται παρεμβάσεις που θα ελέγχουν την κινητικότητα στις περιοχές που βρίσκονται στο «κόκκινο»

Σχετικά Άρθρα