Βουλή: Διευκρινίσεις Παναγιωτόπουλου για θέματα προγραμματισμού δημοσίων συμβάσεων στον τομέα της άμυνας

Share:
Διευκρινίσεις είχε την ευκαιρία να παράσχει σήμερα στη Βουλή ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Νίκος Παναγιωτόπουλος
, μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, καθώς και της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, παρουσία τόσο του ΥΦΕΘΑ Στρατηγού, ε.α. Αλκιβιάδη Στεφανή, όσο και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Αντώνη Οικονόμου.

Αντικείμενο της προαναφερθείσης κοινής συνεδριάσεως των δύο Επιτροπών της Βουλής ήταν η συνέχιση της επεξεργασίας και εξετάσεως του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Αναπτύξεως και Επενδύσεων με θέμα: «Εκσυγχρονισμός, απλοποίηση και αναμόρφωση του ρυθμιστικού πλαισίου των δημοσίων συμβάσεων, ειδικότερες ρυθμίσεις προμηθειών στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας και άλλες διατάξεις για την ανάπτυξη και τις υποδομές».

Ο ΥΕΘΑ ενημέρωσε τα μέλη των δύο Επιτροπών και απάντησε σε διευκρινίσεις που του ζητήθηκαν από βουλευτές όλων των κομμάτων, σχετικώς με τις προωθούμενες διατάξεις στο εν λόγω σχέδιο νόμου, μεταξύ των άρθρων 143 – 179, με τις οποίες ρυθμίζονται θέματα προγραμματισμού δημοσιών συμβάσεων στον τομέα της άμυνας, θέματα συνάψεως δημοσίων συμβάσεων στην άμυνα καθώς και ζητήματα εκτελέσεως δημοσίων συμβάσεων.

Previous Article

Βουλή: Κατατέθηκε η τροπολογία για το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας & Καινοτομίας

Next Article

Δέσμευση Μητσοτάκη σε Ιερώνυμο να συμβάλει η κυβέρνηση στην μισθοδοσία υπαλλήλων εκκλησιαστικών οργανισμών – Ελαχιστοποιήθηκαν τα έσοδα ανέφερε η ΔΙΣ

Σχετικά Άρθρα