Επικοινωνία Κεραμέως – Πρυτάνεων με αφορμή τις καταλήψεις σε ΔΠΘ και πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Share:
«Συστηματική» χαρακτηρίζει την επικοινωνία με τους πρυτάνεις των ΑΕΙ η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως
και τη συνεργασία τους «άριστη». Σε απάντηση κύκλων που διακινούν φήμες περί «παρέμβασης» και «πιέσεων» της υπουργού Παιδείας σε Πρυτάνεις σχετικά με φερόμενες καταλήψεις στους χώρους των εν λόγω Πανεπιστημίων:

Η υπουργός επικοινώνησε την Δευτέρα τηλεφωνικώς με τους Πρυτάνεις του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, όπως συστηματικά κάνει με όλους τους επικεφαλής των Πανεπιστημίων ως οφείλει, δεδομένου ότι το Υπουργείο εποπτεύει τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Η επικοινωνία έγινε προκειμένου να ενημερωθεί η Κυβέρνηση από τα αρμόδια όργανα -και όχι από δημοσιεύματα- σχετικά με φερόμενες δράσεις που εμπόδιζαν την εύρυθμη λειτουργία των Πανεπιστημίων.

Υπογραμμίζεται ότι η επικοινωνία της υπουργού με τους Πρυτάνεις είναι συστηματική και η συνεργασία άριστη, για την οποία και τους ευχαριστούμε, επί όλων των θεμάτων που αφορούν τα Ιδρύματα, και δη υπό τις δύσκολες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η παρούσα υγειονομική κρίση.

Previous Article

Σεισμός Ελασσόνας: Ο Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον διευθυντή σχολείου που έβγαλε σώους 63 μαθητές: «Μας κάνατε υπερήφανους»

Next Article

Τσακαλώτος: Ο Γκάντι, ο Δρίτσας και η Θάτσερ

Σχετικά Άρθρα