Κόντρα Γεωργιάδη – Βελόπουλου για τα εμβόλια

Share:

Αντιπαράθεση υπήρξε ανάμεσα στον Υπουργό Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδη και τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κ. Βελόπουλο, σχετικά με την διαχείριση της πανδημίας, τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και τους εμβολιασμούς.

 Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υποστήριξε ότι το εμβόλιο συνιστά πράξη πρόληψης και όχι καταστολής και επέμεινε στην ανάγκη προμήθειας φαρμάκων που σύμφωνα με μελέτη -όπως είπε- μειώνει τις διασωληνώσεις.

  Για ανάπτυξη θεωριών συνωμοσιολογίας και δημιουργία εντυπώσεων επέκρινε τον Κυριάκο Βελόπουλο ο υπουργός Ανάπτυξης  Άδωνις Γεωργιάδης, που κάλεσε την Ελληνική Λύση να μην υποσκάπτει τη πανανθρώπινη προσπάθεια που καταβάλλεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

 Ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε πως «ο εμβολιασμός του πληθυσμού είναι η μόνη πρακτική που προτείνεται από τους αρμόδιους και ακολουθούν όλα τα κράτη», ενώ απάντησε στον κ. Βελόπουλο πως «τα μονοκλωνικά αντισώματα παράγονται με μεγάλη δυσκολία και πως υπάρχει δυνατότητα για μόλις 11 εκατ. δόσεις τον χρόνο, τη στιγμή που τα ενεργά κρούσματα ανέρχονται σήμερα σε 47 εκατ».

 

 

Previous Article

Σακελλαροπούλου στο Ευρωκοινοβούλιο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Η ισότητα είναι μια πρόκληση που μας αφορά όλους – Ειδική αναφορά στο ελληνικό metoo

Next Article

Πάιατ: Στηρίζουμε τις προσπάθειες για τις διερευνητικές – Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να πουλήσουν μαχητικά F-35 στην Ελλάδα

Σχετικά Άρθρα