«Πυρά» Πελώνη για Τσίπρα: Στο δίλημμα με το Κράτος Δικαίου ή με τον Κουφοντίνα, ο κ. Τσίπρας έχει ήδη πάρει θέση

Share:
Η κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, «απασφάλισε» κατά του Αλέξη Τσίπρα με ανακοίνωσή της όπου και αναφέρει πως οι απαράδεκτες δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα, δεν σχολιάστηκαν ούτε στο ελάχιστο από τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εν συνεχεία, η κ.Πελώνη τονίζει την στοχοποίηση της Γενικής Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, ενώ παράλληλα, υπογραμμίζει ότι ο ίδιος «τώρα ρίχνει το δηλητήριο του λαϊκισμού του στους εμβολιασμούς».

Η ανακοίνωσή της κυβερνητικής Εκπροσώπου:

Θα περιμέναμε από τον κ. Τσίπρα, να βρει μια λέξη να πει από το βήμα της Βουλής για τις απαράδεκτες για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος και προσβλητικές στη μνήμη των θυμάτων, δηλώσεις του κ. Δρίτσα. Δεν βρήκε ούτε μισή. Αντ΄ αυτού, επέλεξε να στοχοποιήσει τη Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής – «αυτή την κυρία», όπως ανέφερε απαξιωτικά για μια γυναίκα – Σοφία Νικολάου, η οποία εφαρμόζει το νόμο. Όλοι καταλαβαίνουν το νόημα της σιωπής του. Στο δίλημμα με το Κράτος Δικαίου ή με τον Κουφοντίνα, ο κ. Τσίπρας έχει ήδη πάρει θέση.

Επιμένοντας στο ψευδές αφήγημά του για την πανδημία που κλείνει πεισματικά τα μάτια απέναντι στις εξελίξεις στον υπόλοιπο κόσμο, ο κ. Τσίπρας τώρα ρίχνει το δηλητήριο του λαϊκισμού του στους εμβολιασμούς. Επιχειρεί να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα που θα χτίσει το τείχος της ανοσίας στο δρόμο προς την ελευθερία. Τον ενοχλεί, άραγε, στ΄ αλήθεια, η επιτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος της χώρας, ή είναι απλά η αντιπολίτευση του απελπισμένου;

Previous Article

Κοροναϊός – Τσίπρας: Κριτική άνευ αντικειμένου για τον ιδιωτικό τομέα Υγείας

Next Article

Τσίπρας: Μεγάλη αποτυχία της κυβέρνησης η συνολική διαχείριση της πανδημίας [vid]

Σχετικά Άρθρα