Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

«Αγάπησαν» ξαφνικά τον Σωτήρη Τσιόδρα οι συνεργάτες του Τσίπρα – Νέο μεγαλοπρεπές άδειασμα σε Πολάκη – «Βλέπουν» νέα μέτρα

Την άποψη ότι η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να πάρει και άλλα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, καθώς το ΕΣΥ βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση εκφράζουν τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζοντας τα όσα ανακοίνωσε, χθες ο αρμόδιος υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Κανονικό άδειασμα σε Πολάκη

Δίνουν μάλιστα ιδιαίτερη σημασία στις πληροφορίες που λένε ότι μια ομάδα λοιμωξιολόγων ανάμεσά τους και ο Σωτήρης Τσιόδρας ζήτησαν, χθες στην συνεδρίαση της επιτροπής να ισχύσουν πιο αυστηρά μέτρα για τρεις εβδομάδες καθώς η επιδημιολογία λυμάτων έδειξε ραγδαία αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου και ιδιαίτερα της βρετανικής μετάλλαξης. «Είναι η πρώτη φορά που φαίνεται να ακούν με προσοχή τον Σωτήρη Τσιόδρα στην Κουμουνδούρου, απορρίπτοντας έτσι τις επιθέσεις που κάνει κατά καιρούς εναντίον του ο Παύλος Πολάκης. Κανονικό… άδειασμα στον Πολάκη», σχολίαζαν από τη ΝΔ για τις εκτιμήσεις αυτές των στελεχών της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εφαρμογή σχεδίου έκτακτης ανάγκης»

Τα ίδια στελέχη επισημαίνουν ότι η κατάσταση στο ΕΣΥ είναι οριακή. καθώς ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλας ανέφερε στην συνέντευξη του ότι «περνάμε από το επίπεδο αυξημένης ετοιμότητας στη διαχείριση της κρίσης, στο επίπεδο εφαρμογής σχεδίου έκτακτης ανάγκης». Οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα επεσήμαναν ακόμα ότι «έναν χρόνο μετά ο κ. Μητσοτάκης κάνει ακριβώς τα ίδια λάθη, παρατηρεί ανέμελος το τρίτο κύμα της πανδημίας να απελαύνει και εν τέλει αρνείται να συμβιβαστεί με την αλήθεια: Ότι όσο δεν παίρνουν μέτρα για τους μεγάλους εργασιακούς χώρους και τα ΜΜΜ που στοιβάζονται οι πολίτες, όσο δεν συνταγογραφούν τα τεστ για να έχουμε ακριβή εικόνα της διασποράς και όσο δεν επιτάσσουν τις ιδιωτικές κλινικές. Πρόσθεταν δε ότι «ο πρωθυπουργός έχει βάλει τη χώρα εδώ και τέσσερις μήνες στο πιο παρατεταμένο και πιο αποτυχημένο lockdown της Ευρώπης».

 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ