Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Δήλωση του Ιατρού Σπύρου Σκιαδόπουλου


Κλήθηκα σήμερα και παραστάθηκα, δια του πληρεξουσίου Δικηγόρου μου, ενώπιον εντεταλμένου λειτουργού της 6ης ΥΠΕ, στα πλαίσια της ΕΔΕ που διενεργείται για την υπόθεση των εμβολιασμών του ΚΥ Κέρκυρας.
Στη διαδικασία αυτή, κατέθεσα το από 04/03/2021 έγγραφο αναλυτικό Υπόμνημα μου, με το οποίο παρέχω όλες τις απαιτούμενες έγγραφες εξηγήσεις μου αναφορικά με το ζήτημα αυτό.
Θέλω να εκφράσω την λύπη μου που δεν μπόρεσα να παραστώ και αυτοπροσώπως, καθότι μετά την πολυήμερη νοσηλεία μου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, για τους γνωστούς λόγους υγείας που αντιμετωπίζω, έχοντας λάβει εξιτήριο προ 2 ημερών, πρέπει να παραμείνω σε προληπτικό κατ’ οίκον περιορισμό μιας εβδομάδας, όπως προστάζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον COVID-19 και πάντα σύμφωνα με τις αυστηρές οδηγίες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
Θέλω τέλος να ευχαριστήσω όλους όσους συμπολίτες μου, μου συμπαρίστανται στον αγώνα που δίνω για την αποκατάσταση της υγείας μου, και ιδίως όλους όσους, γνωρίζοντας με, χρόνια τώρα, δεν πείστηκαν από τις απατηλές σειρήνες  μερικών (δυστυχώς και στην Κέρκυρα) που, χωρίς ίχνος ντροπής, προσπάθησαν να παρουσιάσουν ατυχώς την περιπέτεια μου αυτή, ως φαιδρότητα. Τέλος, επ’ ευκαιρία της δήλωσής μου αυτής, θέλω να ευχηθώ σύντομα η Χώρα μας να ξαναβρεί την κανονικότητά της. Μόνη λύση γι’ αυτό είναι ο εμβολιασμός του πληθυσμού, υπέρ του οποίου, για άλλη μία φορά, τάσσομαι ανεπιφύλακτα.

Σπυρος Σκιαδοπουλος
Ιατρός

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ