Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κουτσούμπας: Άμεση επίταξη των ιδιωτικών νοσοκομείων

 Την άμεση επίταξη των ιδιωτικών νοσοκομείων στην Αττική και ζήτησε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας,  προτείνοντας να κινηθούν γρηγορότερα οι διαδικασίες, προκειμένου να αποκτήσει η χώρα μας πρόσβαση σε όλα τα διαθέσιμα εμβόλια.

Μιλώντας στη Βουλή ο κ. Κουτσούμπας τόνισε αναφερόμενος στην πανδημία πως «Η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη και το ενδεχόμενο να επιδεινωθεί είναι ήδη ορατό», λέγοντας ότι η κυβέρνηση αντί να αφαιρεί εμπόδια, προσθέτει συνεχώς καινούργια.

 Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, έκανε λόγο για μια παράλληλη πανδημία από άλλες ασθένειες που δεν αντιμετωπίζονται, αφού οι ασθενείς είναι σχεδόν αποκλεισμένοι από διαγνώσεις, θεραπείες και κρεβάτια ΜΕΘ, που αφαιρούνται από τα δημόσια νοσοκομεία για να καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες από τον κορονοϊό.

 Ο κ. Κουτσούμπας σχολιάζοντας το μήνυμα του πρωθυπουργού, επεσήμανε ότι τα νέα ακούγονται μάλλον ως κακά, αφού η πανδημία δεν μπορεί να ελεγχθεί, τα κρούσματα εκτοξεύονται, τα νοσοκομεία είναι ένα βήμα πριν την κατάρρευση, ενώ ο εμβολιασμός απέχει πολύ από το να είναι μαζικός.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ