Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Νιώτης (πρόεδρος Βαρβακείου αγοράς) στα Παραπολιτικά 90,1: Σήμερα είναι σαν να μην ανοίξαμε, δεν έχουμε καταναλωτές σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων

Ο πρόεδρος Βαρβακείου αγοράς, κος Ανδρέας Νιώτης, μίλησε στα Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή “Κεντρικό Μαγκαζινο” με τη δημοσιογράφο Ανδριάνα Ζαρακέλη.

Ο κ.Νιώτης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι για την αγορά, όπου και όλοι οι πωλητές είχαν κάνει τις αγορές τους ήταν μία δύσκολη μέρα, δεδομένων των νέων μέτρων που έχουν επιβληθεί, λόγω της απόσταστης των 2 χιλιομέτρων που τίθεται ως όριο προκειμένου οι πολίτες να κάνουν τα ψώνια τους. Εν συνεχεία, ο πρόεδρος της Βαρβακείου αγοράς τόνισε πως λόγω της ευπάθειας των προϊόντων, τίθεται δυσκολία στο να μπορέσουν να καταναλωθούν μετά το πέρας των μέτρων, χαρακτηρίζοντας αυτό το μέτρο άδικο για την αγορά.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

Το μέτρο που πάρθηκε χθες το απόγευμα είναι ένα εξοντωτικό μέτρο για τη Βαρβάκειο, ένα μέτρο το οποίο απαγορεύει στον κόσμο να κατέβει στη Βαρβάκειο να ψωνίσει που είναι μια αγορά για όλη την Αττική, μια αγορά ανοιχτή, μια αγορά έκτασης 6 στρεμμάτων. Είναι μια δύσκολη κατάσταση για εμάς, είχαμε ψωνίσει για Τσικνοπέμπτη, είχαμε κάνει τις παραγγελίες μας και περιμέναμε σημερα να δουλέψουμε και εμείς και θα περιμένουμε τώρα για 15 μέρες για να μπορέσει κάποιος να κατέβει στη Βαρβάκειο που θέλει να ψωνίσει, τόνισε.

Σήμερα είναι σαν να μην ανοίξαμε. Εμείς εδώ δεν έχουμε καταναλωτές σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων που λεει το νέο μέτρο. Αυτό το μέτρο δεν είναι δίκαιο για εμάς και μας πιάνει και απροετοίμαστους. Εμείς δεν έχουμε να κανουμε με ένα προϊόν το οποίο μπορεί να διατηρηθεί στο ράφι ή να μείνει για πολύ καιρό, έχουμε ευπαθή προϊόντα. Είχαμε ψωνίσει, είχαμε ψωνίσει και για την ερχόμενη εβδομάδα όλα αυτά τα πράγματα τι θα γίνουν; Πάνω που μάθαμε τον κόσμο ότι μπορεί να κατέβει με το SMS 2 έγινε αυτό, είπε κλείνοντας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ