Οι δέκα δημοφιλέστεροι υπουργοί της κυβέρνησης – Ξεχωρίζει ο Νίκος Δένδιας

Share:
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η λίστα με τους δημοφιλέστερους υπουργούς της κυβέρνησης, όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση της MRB(Star).

Πρώτος με αισθητή διαφορά είναι ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, με τις θετικές γνώμες να φτάνουν στο 56,8%. Φαίνεται, δηλαδή, ότι η πλειονότητα της κοινής γνώμης επικροτεί τους χειρισμούς που κάνει σε μια κρίσιμη και φορτισμένη περίοδο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Δεύτερος σε δημοφιλία είναι ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, με ποσοστό 48,5% θετικές γνώμες και τρίτος ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, με τις θετικές γνώμες για τον Καβαλιώτη πολιτικό να φτάνουν το 47,7%. Την πρώτη πεντάδα των πιο δημοφιλών υπουργών συμπληρώνουν ο Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. Από εκεί και κάτω, στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται κατά σειρά ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας και ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.

Previous Article

Οι πολίτες αξιολογούν θετικά τον Βασίλη Κικίλια, εν μέσω πανδημίας

Next Article

Στα πληγέντα χωριά απο τον σεισμό ο Μάξιμος Χαρακόπουλος

Σχετικά Άρθρα