Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σοφία Ζαχαράκη στα Παραπολιτικά 90,1: Η φετινή τουριστική σεζόν θα σωθεί από το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Πέρυσι όποιος επισκέφθηκε την Ελλάδα ήταν ασφαλής, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Secret, με τον Παναγιώτη Τζένο, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη 
Ειδικότερα, η κ. Ζαχαράκη τόνισε  πως υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ για τον τουρισμό καθώς η διαδικασία των εμβολιασμών προχωρά γρήγορα.

Παράλληλα η κ. Ζαχαράκη κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι παρέχει προστασία στις κινητοποιήσεις, όπως για τον Κουφοντίνα και την ίδια στιγμή κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν είναι αποτελεσματική στη διαχείριση της πανδημίας του κοροναϊού.  Εκτίμησε ότι η φετινή τουριστική σεζόν θα σωθεί και από το πιστοποιητικό εμβολιασμού καθώς θα αποτελέσει ένα από τα βασικά μέσα που θα επιτρέπει την κινητικότητα ενώ είπε πως θα πρέπει να τηρούνται πιστά τα  επικαιροποιήμενα πρωτόκολλα. 

Τόνισε πως θα συνεχίσουν τα στοχευμένα μέτρα για την στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων στον τουρισμό. Σημείωσε πως ο εσωτερικός τουρισμός έδωσε ανάσα στον κλάδο ενώ είπε πως θα συνεχιστεί το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ