Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Καταγγελία για εκτός σειρά εμβολιασμό στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Μεγάλη συζήτηση γίνεται ανά διαστήματα για πολίτες που εμβολιάζονται εκτός σειράς. Το φαινόμενο είχε ξεκινήσει να παίρνει διαστάσεις το πρώτο δεκαήμερο των εμβολιασμών, δηλαδή τέλη Δεκεμβρίου – αρχές Ιανουαρίου. Τότε με απόφαση του πρωθυπουργού όσες δόσεις περίσσευαν για να μην πεταχτούν θα πήγαιναν πλέον αυθημερόν σε εμβολιασμούς ανδρών και γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας. Έτσι το φαινόμενο των παράτυπων εμβολιασμών γρήγορα μειώθηκε, με μερικές μόνο μεμονωμένες περιπτώσεις να παρατηρούνται.

Οι περιπτώσεις αυτές συγκέντρωσαν τα πυρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που όμως καθώς φαίνεται δεν πρόσεχαν τη δική τους «αυλή». Έτσι, την ημέρα που ξέσπαγε η «Μήδεια» στην Αττική, στις 16 Φεβρουαρίου, εμβολιάστηκαν εκτός σειράς αιρετοί της αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα του Δήμου Βύρωνα.

Σύμφωνα με καταγγελίες αυτοδιοικητικών του Δήμου Βύρωνα και δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ, εκτός σειράς έχουν εμβολιαστεί ο δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης και οι δύο αντιδήμαρχοι, οι Αγγελής και Καραγιάννης, όλοι υψηλοβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως πληροφορούμαστε, ερώτηση για τους εκτός σειράς εμβολιασμούς, έχει κάνει προς το Δήμαρχο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Βύρωνα Χρήστος Γώγος και πρόκειται το θέμα να συζητηθεί στο επερχόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Αναμένεται η τοποθέτηση της διοίκησης του Δήμου που μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει κάποια δήλωση.

Βέβαια αναμένεται και η τοποθέτηση του ο ΣΥΡΙΖΑ, που είχε κάνει σημαία τέτοιου είδους περιστατικά μέχρι τώρα. Όταν δικά του στελέχη εμφανίζονται να κάνουν ακριβώς αυτό που καταγγέλλουν, τι θέση θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας;

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ