Διαδικτυακή εκδήλωσ‬η με θέμα: “8 ΜΑΡΤΗ – Με τις Γυναίκες του Πολιτισμού για το δικαίωμα στην εργασία την εποχή της πανδημίας και του #metoo”, διοργανώνει το Τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής/Φύλου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. Στη συζήτηση, που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 17:00, θα παρέμβει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Στη συζήτηση που διοργανώνει το τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ για τη φετινή 8η Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών, θα συμμετέχουν: Ντίνα Αβαγιανού (ηθοποιός – αντιπρόεδρος του πειθαρχικού του ΣΕΗ), Ανδρονίκη Αβδελιώτη (ηθοποιός), Ζαχαρούλα Βαλαβάνη, (ηθοποιός – σύμβουλος ψυχικής υγείας), Γωγώ Γκιβέτση (χορεύτρια – δασκάλα χορού), Σάννυ Μπαλτζή (τραγουδοποιός – χορεύτρια), Γιώτα Νέγκα (ερμηνεύτρια), Πένυ Ξενάκη (ερμηνεύτρια), Δέσποινα Σεβαστή (εικαστικός – θεωρητικό τέχνης), Κυριακή Σπανού (σκηνοθέτης – καλλιτεχνική δ/ντρια Θεσσαλικού Θεάτρου), Λένα Φραγκούλη (ηθοποιός).

Επίσης, θα παρέμβουν από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ οι: Σία Αναγνωστοπούλου, Ειρήνη Αγαθοπούλου, Ραλλία Χρηστίδου, καθώς και μέλη φεμινιστικών οργανώσεων. Τη συζήτηση, η οποία θα προβληθεί μέσω της σελίδας Facebook του Τμήματος Φεμινιστικής Πολιτικής/Φύλου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και του ‪Left.gr‬, θα συντονίζει η δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις