Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Βρετανία: Οργή στο Μπάκιγχαμ για τη συνέντευξη Μέγκαν & Χάρι

Άρχισε σαν παραμύθι και εξελίχθηκε σε άγριο πόλεμο. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ οδηγούν την κατάσταση στα άκρα με την αποψινή συνέντευξή τους στην Όπρα εξοργίζοντας την βασίλισσα Ελισάβετ, την επικεφαλής της Εταιρείας, όπως αποκαλείται δηκτικά η βασιλική οικογένεια, ένας όρος που χρησιμοποίησε και η Μέγκαν.

Η Ελισάβετ δε θα παρακολουθήσει το «τσίρκο του Χάρι και της Μέγκαν» γράφουν οι Σάντεΐ Τάιμς. Θα ενημερωθεί το πρωί από τους αυλικούς ενώ απειλεί ότι θα τους αφαιρέσει τους τίτλους του Δούκα και της Δούκισσας.

Άλλοι λένε ότι η Μέγκαν θα επιτεθεί με σκληρά λόγια στη συννυφάδα της, την Κέιτ, σύζυγο του διαδόχου Γουίλιαμ. Επίσης ότι ο Χάρι θα καρφώσει τον πατέρα του Κάρολο και τη σημερινή σύζυγό του Καμίλα για τα δεινά της μητέρας του, Νταϊάνα.

Το ενδιαφέρον για την αποψινή συνέντευξη μεγάλο, εντός και εκτός Βρετανίας. Με την άκαμπτη στάση της απέναντι και στην Αμερικανίδα νύφη, η βασιλική οικογένεια έδιωξε τον μικρό γιο της θλιμμένης πριγκίπισσας, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία, λένε ορισμένοι αναλυτές.

Άλλοι κατηγορούν το ζευγάρι για υποκρισία και τυχοδιωκτισμό. Επισημαίνουν ότι η Μέγκαν και ο Χάρι έχουν κλείσει ήδη συμφωνίες πολλών εκατομμυρίων με ξένα δίκτυα, ότι επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν τους βασιλικούς τίτλους προς ίδιον όφελος.

Το βέβαιο είναι ότι πριν ακόμα μεταδοθεί, τη μία μετά τα μεσάνυχτα ώρα Βρετανίας, η συνέντευξη Μέγκαν – Χάρι επισκίασε τα μηνύματα της βασιλικής οικογένειας για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας και την καταπολέμηση της πανδημίας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ