Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πελώνη για Νέα Σμύρνη: Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ πετούσε χυδαία τρικάκια κατά της Μαρέβας Μητσοτάκη (ΕΙΚΟΝΑ)

Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Κυβερνητική Εκπροσώπος Αριστοτελία Πελώνη, με αφορμή την ανάρτηση του.

Με δήλωσή της, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ότι επενδύει στην ένταση και κάνει με τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη ότι έκανε και με την περίπτωση Κουφοντίνα, ενώ παράλληλα, καταγγέλλει ότι η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μοίραζε τρικάκια στην πλατεία Νέας Σμύρνης που στοχοποιούσαν τη σύζυγο του πρωθυπουργού.

Ολόκληρη η  δήλωση της κ. Πελώνη:

«Η χώρα έχει μια κυβέρνηση που προσπαθεί, με τη συμπαράσταση των πολιτών, να βγάλει τη χώρα από μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Έχει, όμως, δυστυχώς, μια αντιπολίτευση που επενδύει στην ένταση και στην όξυνση του πολιτικού και κοινωνικού κλίματος. Ο κ. Τσίπρας το έκανε με τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Το επαναλαμβάνει και με τα γεγονότα στην πλατεία Νέας Σμύρνης – τα οποία ήδη διερευνώνται.

Εκεί όπου η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μοίραζε “αυθορμήτως”, ανάμεσα σε άλλα χυδαία τρικάκια και κάποια που στοχοποιούσαν τη σύζυγο του πρωθυπουργού (επισυνάπτεται φωτογραφία). Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού…Και δυστυχώς, ούτε συνετού, όπως απαιτεί η συγκυρία.»

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ