Φ.Ε.Μάντζαρος, συναυλία τμήματος του μουσικού της σώματος.

Share:

Η «Φιλαρμονική Εταιρία Μαντζαρος», ανακοινώνει ότι, κατόπιν σχετικής αδειας που έχει ζητήσει και λάβει από την Γ.Γ. Πολιτικης Προστασίας, το Σάββατο 13/03/2021, προ της τελευταίας Κυριακής του Καρναβαλιού, θα βιντεοσκοπήσει στο Δημοτικό Θέατρο της Κερκυρας (κεκλεισμένων των θυρών βεβαίως) συναυλία τμήματος του μουσικού της σώματος, η οποία θα προβληθεί από τους δυο τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς της Κερκυρας ως εξής:

Α/ Από το Corfu Channel την ίδια μέρα 13/03/2021 στις 19:00 μμ και

Β/ Από το Start Media την Κυριακή 14/03/2021 στις 23:00 μμ

Η συναυλία αυτή επίσης, την ίδια ημέρα 13/03/2021 και κατά την ώρα της διεξαγωγής της, δηλαδή στις 19:00 μμ, θα μεταδοθεί απευθείας με “live streaming” από τις διαδικτυακές σελίδες της Φιλαρμονικής μας και από το «YouTube». 

Στην συναυλία, την οποίαν θα διευθύνει ο Αρχιμουσικός της ΦΕΜ κ. Σωκρατης Ανθης, θα ακουστούν ευχάριστοι σκοποί που είναι συνυφασμένοι με την περίοδο του Αποκριάς και που θα μας κάνουν να νοσταλγήσουμε με αγάπη παλιά και νεότερα χρόνια. 

Είναι μια πρωτοβουλία της «Μαντζαρος», μέσα σε αυτήν την εποχή, ώστε να δώσει μια διαφορετική, ευχάριστη και αισιόδοξη νότα, που, παρά τις πρωτοφανείς δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε, θα μας κάνει να αισθανθούμε πιο όμορφα και νοσταλγικά.

Previous Article

Συνεχίζει τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, η Αναγνωστική Εταιρεία.

Next Article

Δωρεάν παροχή καλλιτεχνικού εκπαιδευτικού προγράμματος από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Σχετικά Άρθρα