Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γκελεστάθη στα Παραπολιτικά 90,1: Στη Ν.Σμύρνη συνέβη μια αλληλουχία πραγμάτων – Η κοινή γνώμη έχει υπόψη της το ένα

Tο απόσπασμα εκείνο το οποίο επέλεξαν κάποιοι να της προβάλλουν, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 η τομεάρχης Προστασίας του πολίτη της ΝΔ

«Στη Νέα Σμύρνη συνέβη μια αλληλουχία πραγμάτων, η κοινή γνώμη έχει υπόψη της ένα απόσπασμα της αλληλουχίας αυτής, το απόσπασμα εκείνο το οποίο επέλεξαν κάποιοι να της προβάλλουν», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Mea Culpa» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, η τομεάρχης Προστασίας του πολίτη της ΝΔ, Ιωάννα Γκελεστάθη.

Αναφερόμενη στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, η κ. Γκελεστάθη δήλωσε: «Νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να βγάλει ασφαλές συμπέρασμα για το τι έχει συμβεί αν δεν έχει την πλήρη εικόνα από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα σταθώ στην επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας που κάνει λόγο για επίθεση 30 ατόμων σε βάρος των Αστυνομικών που διενεργούσαν ελέγχους και σε κάθε περίπτωση θέλω να κάνω επίκληση στην κοινή λογική».

«Δεν νομίζω ότι κανένας αστυνομικός ξεκινάει με πρόθεση να πάει να χτυπήσει στα καλά του καθουμένου φιλήσυχους πολίτες και οικογένειες. Επομένως νομίζω ότι δεν πρέπει να παρασυρόμαστε τόσο εύκολα από την παραφιλολογία που διακινείται», υπογράμμισε η ίδια.

«Κανείς δεν μιλάει για αντίστοιχα περιστατικά σε βάρος αστυνομικών. Οι αστυνομικοί δηλαδή δεν είναι άνθρωποι; Είναι από το επάγγελμά τους υποχρεωμένοι να δέχονται πράξεις βίας;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να σταματήσει αυτό το οποίο γίνεται συνεχώς και κατά κόρον και χρησιμοποιείται από έναν συγκεκριμένο χώρο, το να προβάλλεται δηλαδή ένα λεπτό βίντεο και να μην έχει κανείς εικόνα του τι έχει προηγηθεί. Αυτό το πράγμα είναι μια εσκεμμένη παραπληροφόρηση και δεν οδηγεί σε ασφαλή συμπεράσματα. Πρέπει να σταματήσει», τόνισε η κ. Γκελεστάθη.

«Και τα δυο περιστατικά, και της Νέας Σμύρνης και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, έχουν έναν κοινό παρονομαστή ότι οι αυτόκλητοι υπερασπιστές όλων των μπάχαλων στην Ελλάδα, οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν φυσικά παρόντες και στα δύο περιστατικά», διευκρίνισε η τομεάρχης Προστασίας του πολίτη της ΝΔ.

«Αυτό το αφήγημα που επιχειρείται να οικοδομηθεί που ακούει στο σύνθημα ‘’Τρόμος και πάταξη’’ είναι ένα παραμύθι το οποίο δεν έχει δράκο. Πάντως είναι θλιβερό να βλέπει κανείς εκπροσώπους του ελληνικού κοινοβουλίου να προσπαθούν να υπερασπιστούν παράνομες ενέργειες όπως αυτή της κατάληψης του ΑΠΘ και είναι και θλιβερό να βλέπει κανείς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αυτόκλητα να προσπαθούν να συντρέξουν τον συλληφθέντα της Νέας Σμύρνης υιοθετώντας άκριτα αυτά που λέει», δήλωσε επιπρόσθετα.

«Είναι εντυπωσιακό πως κάθε φορά είναι πανέτοιμοι να υιοθετήσουν οτιδήποτε λέει οποιοσδήποτε στρέφεται κατά αστυνομικού», κατέληξε η κ. Γκελεστάθη.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ