«Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στους πολίτες που κακοποιήθηκαν από την αστυνομική αυθαιρεσία και στον αστυνομικό που τραυματίστηκε από χούλιγκαν τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση. Αυτά τα φαινόμενα είναι απεχθή, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά από κανένα δημοκρατικό πολίτη. Ευθύνη της πολιτείας και της κυβέρνησης να εξασφαλίσει την κοινωνική ειρήνη και την ασφάλεια των πολιτών και των αστυνομικών», είπε αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας.

«Σας κατηγορώ γιατί την πιο κρίσιμη στιγμή για την ελληνική κοινωνία με τους πολίτες πιεσμένους, κουρασμένους, απελπισμένους από τη πανδημία, εσείς επιχειρείτε να ξεφύγετε από τις ευθύνες σας, επιλέγοντας ως βασική σας στρατηγική την ένταση και το διχασμό», είπε στη συνέχεια.

«Σας κατηγορώ γιατί εν μέσω πανδημίας και κρίσης η κυβέρνησή σας έχει αποδυθεί σε μια πρωτοφανή διασπάθιση του δημόσιου χρήματος με απευθείας αναθέσεις, ανεξέλεγκτες προμήθειες εκατομμυρίων, προκλητικά ρουσφέτια, «χορηγίες» παντός είδους σε παντός είδους «ημετέρους». Σας κατηγορώ γιατί διαβρώσατε έναν από τους πυλώνες της δημοκρατίας που είναι η ενημέρωση του πολίτη. Με μια πρωτοφανή επιχείρηση εξαγοράς, εκβιασμών, και πιέσεων, με σημαία τις γνωστές λίστες της κρατικής διαφήμιση, μετατρέπετε το αγαθό της ενημέρωσης των πολιτών σε προπαγάνδα κυβερνητική», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις