Ανέβηκαν κατά πολύ οι τόνοι ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Καιρίδη και τον συνάδελφό του του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο, σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ 1. Η σφοδρή αντιπαράθεση ξεκίνησε καθώς ο κ. Τζανακόπουλος θεώρησε ότι ο Δημήτρης Καιρίδης τον ειρωνεύτηκε και του ζήτησε να πάρει πίσω την ειρωνεία.

Και ενώ το θερμόμετρο της έντασης ανέβαινε, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επέρριψε ευθύνες και στους παρουσιαστές της εκπομπής. «Δεν είστε Λουδοβίκος. Θα μάθετε να σέβεστε τους συνομιλητές σας», είπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Δημήτρης Καιρίδης είπε λίγο αργότερα «τραμπούκους δεν ανέχομαι».

«Ευθέως σας λέω ότι είστε τραμπούκος και τραμπουκίζετε», επέμεινε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, με τον συνομιλητή του να απαντά «εσείς είστε τραμπούκοι. Τραμπούκοι είναι αυτοί που έχετε αμολήσει στους δρόμους». Στη συνέχεια, η συζήτηση που ακολούθησε κινήθηκε σε ήρεμους τόνους, αλλά έπειτα από λίγη ώρα ξέσπασε νέα κόντρα.

Ο Δημήτρης Καιρίδης κάλεσε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να κάνει «ένα κρύο ντους» για να ηρεμήσει, πριν πάρει τον αστυνομικό του για να πάει στη Βουλή. Και τότε, αφού είπε ότι «πρόκειται περί αθλιότητας. Με αυτό το γελοίο πρόσωπο δεν μπορώ να συζητώ άλλο», ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, έκλεισε τη σύνδεση και αποχώρησε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις