Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021, έξω από τη Βουλή, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή της στο facebook. Η κ. Μπακογιάννη ανέφερε πως επικοινώνησε με την οικογένεια του νεαρού οδηγού μοτοσυκλέτας που ενεπλάκη στο τροχαίο.

Όπως λέει, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της, αφού εξέφρασε τη συμπαράστασή της, διαβεβαίωσε ότι «η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν».

Πιο αναλυτικά γράφει η βουλευτής της ΝΔ: «Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την «ώρα του πρωθυπουργού» υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού 23 ετών, του Ιάσωνα. Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου. Επικοινώνησα μαζί τους για να τους εκφράσω την συμπαράστασή μου και να τους διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν».

Διαβάστε περισσότερα

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις