Γεωργιάδης στα Παραπολιτικά 90,1: Μπορεί να ήταν λάθος η βάπτιση αλλά δεν μπορούν να με κατηγορούν για πλαστογράφηση

Share:

«Το τέλος της Ελληνικής Δημοκρατία η πρόταση Τσίπρα για μορατόριουμ»

Μπορεί και να έχω κάνει και λάθος στο θέμα της βάπτισης αλλά δεν είναι δυνατόν να με κατηγορούν για πλαστογράφηση του συγκεκριμένου εγγράφου δήλωσε στα  Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Secret, με τον Παναγιώτη Τζένο, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης, κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι ο ίδιος άλλαξε τον νόμο και παραγράφηκε αδίκημα του αδελφού του που είχε καταδικαστεί για πλαστογραφία

Για το μορατοριουμ που ζήτησε χθες ο Αλέξης Τσίπρας, είπε πως κάτι τέτοιο θα ήταν το τέλος της ελληνικής δημοκρατίας όπως την ξέρουμε. Επισήμανε μάλιστα πως  η πρόταση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας ωμός εκβιασμός ή θα περνάς τα νομοσχέδια που θέλω ή θα κατεβάζω πολίτες στους δρόμους.

Αναγνώρισε ότι οι περιορισμοί από τον εφιάλτη της πανδημίας έχουν κρατήσει μεγάλο διάστημα και πως η πίεση των πολιτών είναι μεγάλη.

Σημείωσε πως λόγω και των εμβολιασμών έχουμε μεγαλύτερο περιθώριο να ανοίξουν δραστηριότητες. Ενώ τέλος, τόνισε ότι η κυβέρνηση αναζητά την χρυσή τομή καθώς η κοινωνία χρειάζεται βαλβίδες εκτόνωσης.

 

Previous Article

Γεωργαντάς στα Παραπολιτικά 90,1: Κανονικά οι εμβολιασμοί με το εμβόλιο της AstraZeneca

Next Article

Μανωλόπουλος στα Παραπολιτικά 90,1 για AstraZeneca: Οι εμβολιασμοί θα έπρεπε να «παγώσουν» στην Ελλάδα για 3 με 4 ημέρες

Σχετικά Άρθρα