Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, στη Ζάκυνθο, στην Κέρκυρα και στη Λευκάδα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν, την τελευταία εβδομάδα, κατά την διάρκεια αστυνομικών ελέγχων και ερευνών, σε Ζάκυνθο, Κέρκυρα και Λευκάδα, πέντε (5) άτομα σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Στη Ζάκυνθο, συνελήφθησαν, το μεσημέρι της Τετάρτης (17.03.2021) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, δύο άτομα -ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός -, διότι στην κατοχή τους και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία  δικαστικού λειτουργού, σε οικία που διέμεναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (8) γραμμάρια ηρωίνης και (2) ζυγαριές ακριβείας, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στην Κέρκυρα, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κατοχή μικροποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης, ο ένας απογευματινές ώρες της Τρίτης (16-03-2020), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) και ο δεύτερος τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (17-03-2021), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Τέλος, στη Λευκάδα, το μεσημέρι της Παρασκευής (12-03-2021), αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι όπως διαπιστώθηκε στην οικία του κατείχε μικροποσότητα κάνναβης -ακατέργαστης και κατεργασμένης- και ένα φυτό κάνναβης στην αρχική του ανάπτυξη, τα οποία κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ