Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Βορίδης στα Παραπολιτικά 90,1: Αστειότητες τα περί μορατόριουμ που προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας

«Στην ουσία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκβιάζει»

«Η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου με εξέπληξε, αντιλαμβάνομαι την αγωνία των γιατρών για τον προγραμματισμό των ιατρείων τους», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Βορίδης επισήμανε πως θα έπρεπε να ανταποκριθούν λόγω της έκτακτης ανάγκης που αντιμετωπίζει η χώρα λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Ακόμη σημείωσε πως δίνεται η δυνατότητα στους ιδιώτες γιατρούς να έχουν ανοιχτά τα ιατρεία τους, ενώ είπε πως η επιστράτευση δεν ήταν μονόδρομος.

Για τα self test για τον κοροναϊό και τις αντιδράσεις των φαρμακοποιών, ο υπουργός ανέφερε πως είναι θέμα της προσέγγισης που κάνει ο κ. Λουράντος.

Παράλληλα είπε πως του είναι αδιανόητο κάποιος να επενδύσει στη διαχείριση της πανδημίας.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Βορίδης απάντησε πως η κρίσιμη άποψη είναι τι λέει ο πρωθυπουργός ο οποίος θα πάρει και τις αποφάσεις.

Τέλος ο υπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε αστειότητες τα περί μορατόριουμ που προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας ότι στην ουσία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκβιάζει.

 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ