Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Να επικρατήσει ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, στο διαφορετικό χρώμα και στη καταγωγή, στη θρησκεία, στη κάθε κουλτούρα.

Χθες 21 Μαρτίου, παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού, οφείλουμε να ενώσουμε τις φωνές μας και να εναντιωθούμε στο ρατσισμό, στις φυλετικές διακρίσεις, στη ξενοφοβία, στο μίσος για το διαφορετικό.

Αν θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο ειρήνης και αλληλεγγύης, θα πρέπει να κινητοποιηθούμε ώστε να εξαλειφθεί το μίσος και η ξενοφοβία και να επικρατήσει ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, στο διαφορετικό χρώμα και στη  καταγωγή, στη θρησκεία, στη κάθε κουλτούρα. Να επικρατήσει  ο σεβασμός προς τον   κάθε άνθρωπο.

Η χώρα μας τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε πολλά προβλήματα ρατσιστικής και φασιστικής βίας, εξαιτίας της ανόδου μιας ακροδεξιάς ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, που θέλησε να εκμεταλλευτεί πολιτικά την οικονομική  κρίση. Η λογική αυτή διαχύθηκε και σε μέρος των συντηρητικών κομμάτων και της κοινωνίας, δημιουργώντας διχασμό και αόρατους εχθρούς.

Έχουμε υποχρέωση ως Κοινωνία και ως πολιτικό σύστημα να βάλουμε φραγμό  στο ρατσισμό και στο φασισμό.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ