Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά με αιχμή τη συζήτηση στη Βουλή για την κύρωση της σύμβασης για το Ελληνικό. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στη Βουλή, παρέθεσε μία φωτογραφία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Αλέξης Τσίπρας, την εποχή της αντιπολιτεύσεως. Κρατάει στα χέρια του το πανό “το Ελληνικό δεν πωλείται – Helliniko is not for sale”».

Έντονη ήταν η αντίδραση από την αξιωματική αντιπολίτευση, χαρακτηρίζοντας τη φωτογραφία, ανυπόστατη και προϊόν φωτομοντάζ.  «Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο Υπουργός Ανάπτυξης της -πλέον- ουραγού της ΕΕ, ο κυνηγός των “μπούτς” και ο καταγγέλλων fake news Άδωνις Γεωργιάδης, μόλις κατέθεσε στην Βουλή έγγραφο προϊόν photoshop. Μπέρδεψε την ιδιότητα του υπουργού με αυτήν του τρολ» σχολίασε με καυστικό τρόπο ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Ραγκούσης κάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη να ζητήσει συγγνώμη και να παραδεχθεί την απρέπεια που διέπραξε.

«Υπάρχει μία καταγγελία που έχει διακινηθεί σε όλο το διαδίκτυο. Πρέπει να ενημερώσετε τον κύριο Γεωργιάδη ότι η φωτογραφία που κατέθεσε στα πρακτικά που εμφανίζει τον κ. Τσίπρα να κρατάει ανάμεσα σε άλλους ένα πανό καταγγέλλεται ως μοντάζ, ως fake news, ως ψευδέστατο. Αν είναι όντως έτσι, ο κύριος Γεωργιάδης πρέπει να γυρίσει πίσω, να ανακαλέσει αυτήν την καταγγελία, να ζητήσει συγγνώμη και να παραδεχθεί την απρέπεια που διέπραξε» σημείωσε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις