Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μώραλης στα Παραπολιτικά 90,1: Όταν οι Έλληνες ενώνονται μπορούν να καταφέρουν πολλά

Το μήνυμα του δημάρχου Πειραιά για το 1821 στην Ελλάδα του 2021

Για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 και τις εκδηλώσεις στον Δήμο Πειραιά μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο Γιάννης Μώραλης.

«Συμμετέχουμε στον εορτασμό, έχουμε τρεις κεντρικές εκδηλώσεις, πρωτοβουλίες μια είναι σήμερα στις 2 η ώρα στον όρμο της Αφροδίτης στην Πειραϊκή όπου σε συνεργασία με τον σύλλογο ελλήνων βατραχανθρώπων θα απλώσουμε μια μεγάλη ελληνική σημαία στη θάλασσα τιμώντας τους αγώνες του ’21 που έγιναν στη θάλασσα», ανέφερε ο Δήμαρχος Πειραιά.

«Είναι μια ωραία πρωτοβουλία, πρωτότυπη. Το δεύτερο είναι ότι στο εμβληματικότερο μνημείο της πόλης μας στο Δημοτικό Θέατρο θα προβάλουμε σε 3D mapping την ελληνική σημαία σήμερα στις 07:00 το βράδυ και αύριο στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου θα στήσουμε όλα τα λάβαρα που θα συμμετείχαν στην παρέλαση αν αυτή γινόταν όπως κάθε χρονιά», υπογράμμισε ο ίδιος.

«Να καλέσω τον κόσμο αυτά να τα παρακολουθήσει όλα από το διαδίκτυο, δεν χρειάζεται ούτε στον όρμο της Αφροδίτης, ούτε το βράδυ στο Δημοτικό θέατρο ούτε αύριο να προσέλθει στο χώρο. Παρακολουθούμε τις εκδηλώσεις τηλεοπτικά και από το διαδίκτυο, δεν συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις με φυσική παρουσία», δήλωσε επιπρόσθετα.

«Το 3D mapping στο Δημοτικό Θέατρο θα ξεκινήσει με τη δύση του ηλίου περίπου στις 7 και θα γίνεται κάθε μια ώρα μια αντίστοιχη προβολή μέχρι τις 11 το βράδυ», διευκρίνισε.

Ερωτηθείς ποιο είναι το μήνυμα του 1821 στην Ελλάδα του 2021, ο κ. Μώραλης απάντησε: «Όταν οι Έλληνες ενώνονται μπορούν να καταφέρουν πολλά. Δεν φαίνεται να το επιτυγχάνουμε, βλέπουμε μια χώρα που σε μια δύσκολη καμπή της πανδημίας πάλι έχουμε ,δυστυχώς, διενέξεις σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο αντί να έχουμε ομοψυχία και μια ομοφωνία παρά την όποια κριτική οφείλει να κάνει η αντιπολίτευση».

«Δεν βλέπουμε να είναι οι Έλληνες ενωμένοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και νομίζω ότι αυτό πρέπει να είναι το μήνυμα ότι όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ