Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πλεύρης στα Παραπολιτικά 90,1: Ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να ελέγξει τους αρμούς της εξουσίας

Καθημερινά εκπλησσόμαστε από τις καταγγελίες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε αναφερόμενος στις καταγγελίες Βαρουφάκη κατά Δραγασάκη

 Καθημερινά εκπλησσόμαστε από τις καταγγελίες των ίδιων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Secret με τον Παναγιώτη Τζένο,  ο βουλευτής της ΝΔ και αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Θάνος Πλεύρης αναφερόμενος στις καταγγελίες του Γιάνη Βαρουφάκη κατά του κ. Δραγασάκη.

 Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης, διερευνά τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Σταύρου Κοντονή ενώ τόνισε πως η ενεργητική δωροδοκία έγινε από κακούργημα πλημμέλημα. Παράλληλα,  σημείωσε πως υπάρχουν σοβαρές υποθέσεις που απασχολούν την Δικαιοσύνη. Ανέφερε πως πλέον φαίνεται αυτό που έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι ήθελε να ελέγξει τους αρμούς της εξουσίας.

 Για την προανακριτική αναφορικά με τις καταγγελίες Καλογρίτσα και τους χειρισμούς του πρώην υπουργού Νίκου Παππά στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες είπε πως το επόμενο 10ημερο θα γίνει συζήτηση στη Βουλή για να εγκριθεί η σύσταση και θα ξεκινήσουν οι εργασίες της.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ