Ο Θοδωρής Ζαγοράκης εξελέγη χθες διαδικτυακά νέος πρόεδρος της Ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Μολονότι δεν κατέστη εφικτό να γίνει το ίδιο και με τους πρώην διεθνείς συμπαίκτες του που ήταν υποψήφιοι στο πλευρό του στις συγκεκριμένες εκλογές. Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θα προσπαθήσει να χαράξει μία νέα εποχή στην ομοσπονδία χωρίς δηλαδή να έχει τον έλεγχο των μελών του διοικητικού Συμβουλίου κάτι που φαντάζει ως εξαιρετικά δύσκολη άσκηση στο “ναρκοπέδιο” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μεγαλύτερη αγωνία όμως στην προκειμένη περίπτωση φέρεται να έχει η δεύτερη επιλαχούσα υποψήφια ευρωβουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας δημοσιογράφος κ. Βίκυ Φλέσσα καθώς πρώτος επιλαχών είναι ο Υφυπουργός περιβάλλοντος κ. Γιώργος Αμυράς.

Θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να παραιτηθεί από υπουργός για να δεχτεί τη θέση του ευρωβουλευτού οπότε ο κλήρος πέφτει στην κ. Φλέσσα.

Βέβαια Αυτή είναι μία θεωρητική συζήτηση δεδομένου ότι πολύ δύσκολα ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα αφήσει την έδρα του και τα ευεργετήματα που αυτή παρέχει σε όποιον την κατέχει, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ασυμβίβαστο της παρουσίας του στη διοίκηση της ΕΠΟ με το αξίωμα του ευρωβουλευτή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις