Γεωργιάδης στα Παραπολιτικά 90,1: Το άνοιγμα του λιανεμπορίου είναι κοντά

Share:

Το κριτήριο για επανεκκίνηση οικονομικών δραστηριοτήτων είναι η πίεση στο σύστημα υγείας

 Κρίσιμη η τρέχουσα εβδομάδα αν η τάση σταθεροποίησης των κρουσμάτων συνεχιστεί ή υποχωρήσει, το άνοιγμα του λιανεμπορίου είναι κοντά δήλωσε στα  Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Secret, με τον Παναγιώτη Τζένο, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως το κριτήριο για επανεκκίνηση οικονομικών δραστηριοτήτων είναι η πίεση στο σύστημα υγείας, ενώ ξεκαθάρισε πως ό,τι θα ανοίξει δεν θα ξανακλείσει.

Αναφορικά με τις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα self test από siemens είπε πως κάποιοι πετούν λάσπη ενώ τόνισε πως η συγκεκριμένη εταιρία δεν έχει καν τα συγκεκριμένα τεστ.

Κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ για σαμποτάζ την ώρα που γίνεται προετοιμασία για άνοιγμα των οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων και σημείωσε πως με τους εμβολιασμούς και τα  selt test θα πετύχουμε την εξίσωση.

Είπε πως είναι αδύνατον να μην συσταθεί προανακριτική επιτροπή για τον Νίκο Παππά ο οποίος θα λογοδοτήσει για τους χειρισμούς του στην υπόθεση Καλογρίτσα.

Τέλος, για τις καταγγελίες Βαρουφάκη κατά Δραγασάκη αναφορικά με τον ΟΠΑΠ είπε πως ο πρώην υπουργός Οικονομικών καταγγέλλει ότι   ιδιωτική εταιρία απαγόρευσε στον τότε αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ένα σχέδιο, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έχει τοποθετηθεί στις καταγγελίες του Γιάνη Βαρουφάκη.

Previous Article

Ταμείο Ανάκαμψης: Ο Σκυλακάκης παρουσιάζει το εθνικό σχέδιο – Το στοπ από το Γερμανικό συνταγματικό δικαστήριο

Next Article

Γιάννης Πλακιωτάκης στα Παραπολιτικά 90,1: Με την έναρξη του τουρισμού θα επαναδιατυπωθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Σχετικά Άρθρα