Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κώστας Τσιάρας στα Παραπολιτικά 90,1: Rapid test έξω από τα δικαστήρια για όλους τους εμπλεκόμενους

Η κοινωνία έχει υποστεί μεγάλη ψυχολογική πίεση από το lockdown τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης

«Εδώ και μήνες βρισκόμαστε σε ένα lockdown και έχει παρέλθει μεγάλο διάστημα με αποτέλεσμα την μεγάλη ψυχολογική πίεση στην κοινωνία», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Secret με τον Παναγιώτη Τζένο, ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.

 Σύμφωνα με τον κ. Τσιάρα, αναμένει την άποψη της επιτροπής των ειδικών για τη σταδιακή επαναλειτουργία των δικαστηρίων με τη λήψη όλων των μέτρων.

 Ανέφερε πως θα γίνονται rapid test έξω από τα δικαστήρια για όλους τους εμπλεκόμενους, θα υπάρχει παρουσία αστυνομικών για την ομαλή προσέλευση των πολιτών και υγειονομικό υλικό ώστε να προστατεύονται όσοι βρίσκονται στο χώρο των δικαστηρίων.

 Παράλληλα, σημείωσε πως έως το τέλος Μαΐου ματαιώνονται όλοι οι πλειστηριασμοί και προστατεύεται η πρώτη κατοικία για όσους έχουν πληγεί από την πανδημία του κοροναϊού.

 Σε ό,τι αφορά το νομοσχέδιο για την συν επιμέλεια τέκνων είπε πως η κυβέρνηση νομοθετεί με βάση και γνώμονα το συμφέρον του παιδιού ώστε  αυτό να μεγαλώνει με την φυσική παρουσία και των δύο γονέων.

 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ