Ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ενημέρωσε μέσα από το Twitter για την περιπέτεια της υγείας του που είχε αίσιο τέλος μετά τη σημερινή εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στο ΚΑΤ.
Έγραψε χαρακτηριστικά: «Μετά από εβδομάδες ταλαιπωρίας με μεγάλο πόνο στο πόδι μου, την Πέμπτη έπαθα μια σοβαρή κρίση με αίσθηση μυικής αδυναμίας. Οι γιατροί εισηγήθηκαν εσπευσμένη χειρουργική επέμβαση άνευ αναβολής. Χειρουργήθηκα στο ΚΑΤ με απόλυτη επιτυχία. Ευχαριστώ το προσωπικό του όλα πήγαν καλά»

Ένας από τους πρώτους που έσπευσε να του ευχηθεί περαστικά είναι ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής Κώστας Ζαχαριάδης ο οποίος όμως έδωσε και πολιτικό χρώμα στο tweet του, πλέκοντας το εγκώμιο του δημόσιου Εθνικού Συστήματος Υγείας γράφοντας χαρακτηριστικά: «Περαστικά! Εύχομαι ταχεία και πλήρη ανάρρωση. Όντως οι γιατροί του ΕΣΥ είναι διαμάντια και κάνουν πάντα το καλύτερο δυνατό».

Ο υπουργός πέρα από τα δυσάρεστα νέα του μισοανοίγματος του λιανεμπορίου είχε και μία έκτακτη κρίση στην υγεία του την Πέμπτη το απόγευμα που τον οδήγησε στο χειρουργείο.
Φαίνεται όμως πως όλα πήγαν καλά και σύντομα θα πάρει εξιτήριο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις