Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης διαχώρισε τη θέση του από τα αρνητικά σχόλια που έγιναν στα social media για την εγχείρηση του Άδωνι Γεωργιάδη υπό το πρίσμα ότι αυτή έγινε κατά προτεραιότητα.

Έτσι, εξέπληξε ακόμα και τους επικριτές του ευχόμενος απλά περαστικά, ενώ όπως προκύπτει από το μήνυμα του στο Facebook γνωρίζει προσωπικά τον γιατρό που χειρούργησε τον υπουργό ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του

«ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ:

1) Περαστικά και γρήγορα όρθιος. Εμείς τους αντιπάλους μας θέλουμε να τους νικήσουμε όταν είναι υγιείς και όχι με προβλήματα ασθένειας!

2) ΔΕΝ θα ασχοληθώ καθόλου με τις ενδείξεις και το επείγον του χειρουργείου ,γιατί έχω εμπιστοσύνη στην ηθική και την επιστημοσύνη του συμφοιτητή μου γιατρού που σε χειρούργησε .(ο οποίος ανήκει σε μια «Δεξιά» που μπορώ και να συζητήσω και να διαφωνήσω η συμφωνήσω με ειλικρινείς και αξιοπρεπείς όρους)

3) Δεν ελπίζω εσύ προσωπικά να καταλάβεις τι έκανες το 2013-14 που έκλεινες νοσοκομεία και απέλυες 2.500 γιατρούς ,φωνάζοντας πως το κάνεις εσύ και όχι η τρόικα ,ΟΜΩΣ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ,ίσως λέω ίσως, θα κάνει άλλους στην παράταξη σου να καταλάβουν την ΑΞΙΑ ΤΗΣ .

ΣΙΓΟΥΡΑ όμως ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ο κόσμος ,τι είχατε κάνει και τι θέλετε να ξανακάνετε όταν τελειώσει η πανδημία».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις