Γαϊτάνης στα Παραπολιτικά 90,1: Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει πολύ στο να απαξιώνει οτιδήποτε κάνει η κυβέρνηση

Share:

«Ο κορονοϊός προϋποθέτει τη μέγιστη δυνατή σοβαρότητα από όλους, ο ΣΥΡΙΖΑ για κάθε λύση έχει ένα πρόβλημα»

«Η πραγματικότητα είναι τόσο ξεροκέφαλη, όπως έλεγε και ο Μιτεράν, που εν τοις πράγμασι ακύρωσε το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Mea Culpa» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, για τα self test.

«Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει πολύ στο να απαξιώνει οτιδήποτε κάνει η κυβέρνηση», τόνισε ο κ. Γαϊτάνης.

«Κάνουμε έναν αγώνα δρόμου όλες οι χώρες να κάνουμε το ταχύτερο δυνατό, το καλύτερο που μπορούμε για να περιορίσουμε τη διασπορά δεν καταλαβαίνω τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ ή κατά; Κάνουμε καλά που το κάνουμε αυτό το πράγμα ή όχι γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ το πρωί κόσμο σε συγκεντρώσεις και το βράδυ κάνει κριτική», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο κοροναϊός προϋποθέτει τη μέγιστη δυνατή σοβαρότητα από όλους, ο ΣΥΡΙΖΑ για κάθε λύση έχει ένα πρόβλημα», υπογράμμισε ο ίδιος.

Αναφορικά με τα fake news της εβδομάδας, ο κ. Γαϊτάνης σημείωσε: «Χθες ήταν το θέμα με την επιγραφή στην Ακρόπολη δήθεν ότι θα έμπαινε το όνομα της κας Μενδώνη. Η πραγματικότητα διέψευσε τις προηγούμενες μέρες αυτά για τα self test, ‘’το διαγωνισμό στη ζούλα’’ που έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ. Γενικά κάθε μέρα κάτι κυκλοφορεί στο οποίο η ΝΔ είναι υποχρεωμένη να απαντάει».

«Το κακό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να αντιπολιτεύεται με τέτοιου είδους ψευδείς ειδήσεις και το κάνει μάλιστα και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είναι χειρότερο ακόμα γιατί κανείς στην πολιτική θα πρέπει να διασταυρώνει τα γεγονότα και έπειτα να τοποθετείται», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Previous Article

Γιάννης Δαγρές στα Παραπολιτικά 90,1: Πολύ σωστή και ευγενής ιδέα τα self test, αλλά έγινε τσαπατσούλικα

Next Article

Το υγειονομικό προσωπικό έχει σηκώσει δυσανάλογο βάρος στους ώμους τους και είναι οι στυλοβάτες της υγείας και της κοινωνίας μας

Σχετικά Άρθρα