Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γεωργιάδης στα Παραπολιτικά 90,1: Υποδειγματική η τήρηση των μέτρων στο λιανεμπόριο – Δεν αποκλείω την τακτική ακορντεόν

Η μάχη θα δίνεται εβδομάδα μετά την εβδομάδα λόγω της κορύφωσης της πανδημίας, τόνισε ο υπουργός 

Για «υποδειγματική» τήρηση των μέτρων κατά τις δύο πρώτες ημέρες λειτουργίας του λιανεμπορίου, έκανε λόγο, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ, όπως τόνισε, όλα έχουν κυλήσει ομαλά.

Ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε πως το περαιτέρω άνοιγμα θα γίνει προσεκτικά ενώ δεν απέκλεισε το φαινόμενο ακορντεόν. Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ακόμη πως έχουν υποχωρήσει οι αντιδράσεις των εμπόρων σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κοζάνη,περιοχές όπου δεν άνοιξε το λιανεμπόριο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η μάχη θα δίνεται εβδομάδα μετά την εβδομάδα λόγω της κορύφωσης της πανδημίας, ενώ σημείωσε πως ο εμβολιασμός είναι κορυφαίο μέτρο στην αντιμετώπιση του κοροναϊού.

Ερωτηθείς σχετικά με το Πάσχα, ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε πως οι όποιες αποφάσεις θα εξαρτηθούν από τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Τέλος, ο υπουργός Ανάπτυξης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κάνει φθηνή αντιπολίτευση που θα τον βλάψει, ενώ τόνισε ότι η τελευταία ανάρτηση του Παύλου Πολάκη πλήττει τον Αλέξη Τσίπρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας με ανάρτησή του στο facebook σχολίασε το «άδειασμα» που του επεφύλαξε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όταν στο πλαίσιο συνέντευξής του επέλεξε να πάρει αποστάσεις από τις πρόσφατες δηλώσεις του για τον «αριστερό Κολοκοτρώνη» και τη Ν.Δ που την χαρακτήριζε «παράταξη δοσιλόγων».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ