Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Δράσεις από το Τμήμα AHEPA Κέρκυρας

Επαναλαμβάνεται ο δανεισμός βιβλίων από το Τμήμα AHEPA Κέρκυρας.

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση που είχε η δράση του Τμήματος HJ34 Corkyra κατά τη περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, ξεκινάει από τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 και για ένα μήνα ο δανεισμός βιβλίων για όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Εκατοντάδες βιβλία λογοτεχνίας, ποίησης, ιστορίας, παιδικής θεματολογίας, ιατρικών θεμάτων κ.ά. προερχόμενα από τις προσωπικές βιβλιοθήκες των μελών του Τμήματος, βρίσκονται στη διάθεση των συμπολιτών μας. Το διάβασμα έχει πολλαπλά οφέλη, μεταξύ αυτών, η ενίσχυση της ευφυΐας, η αύξηση της ενσυναίσθησης, η μείωση του άγχους, η εγκεφαλική εγρήγορση και η ενίσχυση των οικογενειακών δεσμών, είναι ορισμένα από εκείνα που η επιστημονική κοινότητα έχει αναφέρει.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν είτε κάνοντας χρήση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του Chapter hj34@ahepahellas.org, είτε επικοινωνώντας μέσω του λογαριασμού κοινωνικής δικτύωσης του Τμήματος στο Facebook: Corcyra HJ34 AHEPA.

Εναλλακτικά δίνεται η δυνατότητα να καλέσουν στα τηλέφωνα του Προέδρου κ. Νίκου Δημητρόπουλου στο 6936776827 και του Γραμματέα του Τμήματος κ. Αριστόβουλου Κορωνάκη στο 6989542178

Ευχαριστήριο προς την Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας

Το Chapter HJ-34 Corcyra συμμετείχε στην Πανελλήνια Δράση της Ελληνικής Περιφέρειας AHEPA με θέμα “ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ‘ 21 ΔΩΣΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ – ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ“.

Σε συνεργασία με το σύλλογο αιμοδοτών της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας διοργάνωσαν επιτυχή αιμοδοσία ενισχύοντας τις Τράπεζες Αίματος των δύο προαναφερόμενων φορέων.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος AHEPA Κέρκυρας ευχαριστεί θερμά την Πρόεδρο της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας κ. Μαρία Μάνδυλα – Κουσουνή για την συνεργασία της, τον υπεύθυνο ιατρό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Κέρκυρας κ. Βασίλη Ανδριώτη, καθώς και τα μέλη του Τμήματος κ. Αντώνη Προβατά, κ. Λουκά Βαρουξή και κ. Γιώργο Σαλαμπάση για την πολύτιμη βοήθειά τους και συμμετοχή τους στην αιμοδοσία.

Επιστολή συγχαρητηρίων στον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια.

Το Τμήμα AHEPA Κέρκυρας έστειλε επιστολή στον Υπουργό Εξωτερικών, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται:

«Το Τμήμα AHEPA Κέρκυρας επιθυμεί να σας εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια, την ευαρέσκειά του και την περηφάνια του για τη χθεσινή σας εξαιρετική αντιμετώπιση στις επαναλαμβανόμενες προκλήσεις από τον συνάδελφό σας Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας. Ευχόμαστε η στάση σας αυτή, που εκφράζει την πλειονότητα της Ελληνικής κοινωνίας να σημάνει μια νέα προσέγγιση στις σχέσεις των δύο χωρών όπου σε επίπεδο policy making και lobbying πρέπει να τηρείται ευλαβικά και περιγράφεται στη περίφημη θεωρία του Δαρβινισμού: «Ό,τι δεν εξελίσσεται, παύει να υπάρχει.»

                  Ο Πρόεδρος                                                                                 Ο Γραμματέας

         Δημητρόπουλος Νίκος                                                                Κορωνάκης Αριστόβουλος

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ