Στη Λευκάδα η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου

Share:

Προχωρούν οι διαδικασίες για το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας Ιονίων Νήσων στη Λευκάδα – Σύσκεψη και με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος για τους Δασικούς Χάρτες και θέματα περιβάλλοντος – Συντονισμός εκδηλώσεων για την Επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του ‘21 και υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για τα έργα στο λιμάνι της Βασιλικής στην ατζέντα της επίσκεψης της Περιφερειάρχη

Διήμερη επίσκεψη στη Λευκάδα πραγματοποιεί η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου συνοδευόμενη από τον Περιφερειακό Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας Ιονίων Νήσων, Αντώνη Σουρβίνο, με μια σειρά από θέματα επικαιρότητας στην ατζέντα της.

Βασικός λόγος της επίσκεψης της Περιφερειάρχη στην Π.Ε. Λευκάδας είναι η αυτοψία στον χώρο, όπου θα ανεγερθεί το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας Ιονίων Νήσων, καθώς οι διαδικασίες προχωρούν με ταχείς ρυθμούς, σε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου.

Παράλληλα η Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου θα πάρει μέρος σε σύσκεψη με πολιτιστικούς και πνευματικούς φορείς της Λευκάδας για τον σχεδιασμό και προγραμματισμό των επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων θα συμμετάσχει επίσης μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Ανδρέα Κτενά, στην σύσκεψη, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 20 Απριλίου, υπό τον Υφυπουργό Ενέργειας & Περιβάλλοντος, Γιώργο Αμυρά -έπειτα από πρωτοβουλία του Βουλευτή Λευκάδας, Θανάση Καββαδά– με θέμα την ανάρτηση των Δασικών Χαρτών, αλλά και άλλα θέματα περιβάλλοντος σχετιζόμενα με την Π.Ε. Λευκάδας.

Η Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, τέλος, θα υπογράψει την προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Λιμενικού Ταμείου για τις εργασίες στήριξης λιμενοβραχίονα στο λιμάνι Βασιλικής και θα επισκεφθεί έργα που εκτελούνται από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην Π.Ε. Λευκάδας.

Previous Article

24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ την Πέμπτη 6 Μάη 2021 για να τιμήσουμε την Εργατική Πρωτομαγιά και το σύγχρονο περιεχόμενο που λαμβάνει!

Next Article

Πρόσληψης μόνιμου ιατρού στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας

Σχετικά Άρθρα