Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Φοιτητής στα Παραπολιτικά 90,1: Μέσω social media και site γνωριμιών η ενημέρωση για τα κορονοπάρτι στις πλατείες

«Θεωρώ ότι και η ψυχική μας υγεία είναι σημαντική πέρα από την σωματική μας υγεία»

«Κατά τη μετακίνησή μου φοράω μάσκα, εκεί δεν φοράω συνήθως αλλά δεν φοράει και κανένας» , δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο Μιχάλης φοιτητής συμμετέχων σε «κορονοπάρτι» στις πλατείες.

«Ο φόβος για μένα μπαίνει στο να προστατεύσω τα άτομα της οικογένειάς μου, για τον εαυτό μου δεν φοβάμαι ιδιαίτερα. Κρατάω απόσταση από τους δικούς μου, δεν έρχομαι σε επαφή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς γιατί δεν κάνει υπομονή δυο – τρεις εβδομάδες ακόμα, ο φοιτητής απάντησε: «Τρεις εβδομάδες λέμε εδώ και ένα χρόνο, έχει καταντήσει κωμικοτραγική η κατάσταση. Θεωρώ ότι και η ψυχική μας υγεία είναι σημαντική πέρα από την σωματική μας υγεία, είμαστε εδώ και ένα χρόνο δουλεύουμε online, σπουδάζουμε online, ζούμε online ουσιαστικά και κάπως αυτό πρέπει να εκτονωθεί. Εγώ προσωπικά δεν έχω άλλη υπομονή».

Ερωτηθείς ποια πιστεύει ότι θα ήταν η αντίδραση σε μια προσπάθεια της Αστυνομίας να τους διαλύσει, ανέφερε: «Νομίζω ότι όλοι θα έτρεχαν αν και οι έλεγχοι πλέον δεν γίνονται. Σίγουρα θα πιάσουν κάποιους».

Στην ερώτηση αν μπορεί να επιτεθούν στην Αστυνομία, απάντησε: «Δυστυχώς πιστεύω ότι ναι».

ΔΗΜ: Άρα αυτό που λένε οι συνδικαλιστές των Αστυνομικών ότι δεν πάμε γιατί αν πάμε τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα έχουν δίκιο

«Ναι, συμφωνώ απόλυτα με αυτό δηλαδή ναι μεν έχουν υπάρξει περιπτώσεις αστυνομικής βίας αλλά και η αντίθετη πλευρά είναι εξίσου βίαιη», σημείωσε ο ίδιος.

Ερωτηθείς πως γίνεται η ενημέρωση για τα πάρτι αυτά στις πλατείες, απάντησε: «Μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από site γνωριμιών».

ΔΗΜ: Έτσι όπως τα λες δεν είναι και τόσο μυστικά άρα άμα ήθελε η Αστυνομία θα μπορούσε να πάει προληπτικά σε μια πλατεία για να αποθαρρύνει τη μαζική προσέλευση

«Θα μπορούσε η Αστυνομία να διαλύσει τα πάρτι δηλαδή αν πας εκεί που είναι να γίνει το πάρτι και δεις 10 περιπολικά θα σηκωθείς και θα φύγεις», δήλωσε επιπρόσθετα.

«Έχω αρκετούς φίλους οι οποίοι δεν πιστεύουν στον κοροναϊό, δεν ξέρω τι ακριβώς πιστεύουν, νομίζω ότι δεν τους ενδιαφέρει. Προσωπικά εννοείται πως πιστεύω στον κοροναϊό αν και πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό να έχω εκτεθεί στον ιό στην αρχή της καραντίνας διότι χρησιμοποιούσα τα ΜΜΜ πολύ συχνά και λόγω δουλειάς ακόμα τα χρησιμοποιώ οπότε δεν μου κάνει κάποια διαφορά το αν θα πάω στο κορονοπαρτι ή στη δουλειά. Στα Μέσα είναι πιο πιθανό να κολλήσει κάποιος, τα πάρτι αυτά γίνονται σε εξωτερικό χώρο», υποστήριξε.

Για το άνοιγμα της εστίασης, ανέφερε: «Πιστεύω ότι θα είναι μια ελεγχόμενη εκτόνωση αλλά έχω αμφιβολίες για το πως γίνονται τα πάντα σε αυτή τη χώρα».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ